magyar|english
Slideshow elrejtése

Rólunk

 

 

Síiskolánk 2009 őszén aktívan bekapcsolódva a II. kerület és Budapest sportéletébe, a Vasas Pasarét Sportcentrum területén nyitotta meg kapuit a havas sportok iránt érdeklődők számára.

Célunk hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtsunk tanítványaink számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

 

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő, haladó, gyermek és felnőtt tanítványok számára.

 

A helyes sí és snowboard technika elsajátítása után Síiskolánk és utazási irodánk, a TandT Sport Travel közösen szervezett külföldi táboraiba várjuk családjainkat, ahol a megismert és megszokott oktatókkal folytathatják a tanulást.

 

Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a sí és snowboard alapjai mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják. 

 

Kezdő, középhaladó és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában. 

 

Nálunk a sportolás mindig vidám közösségi esemény is egyben. Csapatunk négy évszakon át változatos programokkal várja tanulóit.

 

Síiskolánk immár ötödik éve bázisként szolgál a Vasas Sc. Síszakosztály Alpesi szakágának. Közel ötven fős versenycsapattal és négyszeres kupagyőzelemmel büszkélkedhetünk. Haladó tanítványainknak lehetősége nyílik csatlakozni verseny és utánpótlás csapatainkhoz, ezzel betekintést nyerhetnek a versenysport világába. 

 

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét. További info: www.neveplast.it 

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, kombinált tolókaros és tányéros kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata. További info: www.sunkid.at 

A Síiskola magas színvonalú felszereléséről a TandT Sport Kft, cégcsoportunk tagja gondoskodik. További információ: www.tandtsport.hu

Szakmai ajánlásunk

A Pasaréti Síiskola az SMSZ által mínősített partnersíiskola lett!

 

Klikkelj a képre, és tudj meg többet a minősítésről!

 

 

Oktatók

 

Krakler Kata (Síiskola vezető, SMSZ síoktató­**) 

Családi síelések adtak alkalmat arra, hogy megismerkedhettem evvel a gyönyörű sporttal. 5 éves korom óta tanulok síelni, első lépéseimet az OSC-ben tettem meg a Normafán. A sport mindig meghatározta az életemet, gyermekként úszni, teniszezni tanultam, majd szinkronúszásban több évig versenyeztem. 12 évesen a lovaglás szerelmesévé váltam, díjlovaglásban számos megyei és országos versenyen vettem részt. A 2004-2005-ös tanévben SMSZ Síoktató * és lovas oktatói képesítést szereztem, majd a következő évben Síoktató ** lettem. 2003 óta oktatok, Ausztria számos síterepén volt lehetőségem telepített oktatóként dolgozni. Ez alatt több hazai és nemzetközi szervezet által meghirdetett képzésen vettem részt, majd 2005-ben csatlakoztam a Magyar Síoktató Válogatott utánpótlás csapatához, melynek 5 évig a tagja voltam. A Pasaréti Síiskola csapatát a kezdetektől, 2009 óta erősítem, munkámat mindig maximális erőbedobással, szívvel-lélekkel végzem. 2014 februárjában elindítottam a Vasas Sc. Síszakosztály Alpesi szakágának Utánpótlás Csapatát.  A síoktatás mellett 2015 tavaszától Szakági koordinátorként, 2015 őszétől pedig a Síiskola vezetőjeként is dolgozom. 

Gerstner Balázs (ÖSSV Anverter síoktató):

Amikor csak tehetem, a hegyeket járom, legyen bármilyen évszak. Télen ez többek között természetesen a síelést jelenti. 14 éve csatoltam fel először lécet, azóta csiszolgatom a tudásomat, és a 2011-es idényben lehetőséget kaptam, hogy másokat is elindíthassak a műanyag, és havas lejtőkön.
Bárkit szívesen megtanítok erre a remek sportra, igyekszem minél többet átadni a tudásomból, és legfőképp arra törekszem, hogy mindig örömmel jöjjenek síelni a tanítványaim. Télen a szabadidőmet a síelés mellett sítúrázással, téli mászásokkal töltöm, a nyaram hegymászással, sziklamászással telik.  A Testnevelési Egyetem padjait is koptattam évekig, ahol sportmenedzser szakon végeztem.

 

Szakács Dávid (snowboard-oktató)

Szerencsésnek és boldognak mondhatom magam, hogy olyan családban és környezetben nőttem fel, amely meghatározta későbbi terveimet a természet- és a sport területén. Modernkori sportpolihisztorként az év különböző időszakaiban más és más sportágaknak áldozom szabadnapjaimat: tenisz, bringa, vívás és nem utolsó sorban snowboard. 6 év teniszezés, majd 5 év vívás után ugrottam fejest a téli sportokba. Vívótársaim bíztatására álltam először hódeszkára, amely lavinaszerűen egyből magával ragadott. A kezdeti 3 év snowboardozás után a főiskolás sí-kurzusoknak köszönhetően mélyítettem tovább tudásomat e sportág rejtelmein belül, majd először 2012 telén volt lehetőségem a Pasaréti Síiskola keretein belül is továbbadni tapasztalataimat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jelenleg a budapesti Móricz Zsigmond Gimnáziumban tanítok testnevelést és biológiát. Tanárként célom, hogy a gyermekeket és felnőtteket környezettudatos, egészséges életmódra neveljem, valamint a mindennapi mozgást– sportot – megszerettessem velük.

 

Sarkadi-Nagy György – GYURÓ (SMSZ síoktató*)

A sport már kiskorom óta része mindennapjaimnak. Úszás, futás, öttusa, tenisz után 7 éves koromban került először síléc a lábamra. Rögtön éreztem, hogy „igen, ez az, ez a sport a kedvencem”.  Szerencsémre Édesapám is támogatott, aki az évek során edző lett, így vele együtt minden évben több hetet tölthettem külföldön, a köztes időben pedig Normafánál a műanyag pályán gyakorolhattam. 17 éves koromig válogatott kerettagként képviselhettem a magyar fiatalokat különböző versenyeken. Egy baleset kis időre elszakított a síeléstől. Fiaim „síelő korba” lépése óta (3 és 4 évesek voltak - 2008) kaptam kedvet az oktatáshoz. Kezdetben Édesapám mellett oktattam különböző síiskolákban, majd 2011 óta erősítem a Pasaréti Síiskola csapatát. Most a harmadik fiam megszületése kapcsán (2013) szeretném, hogy ő is majd megszeresse és teljes odaadással  űzze ezt a fantasztikus sportot. Célom, hogy tanítványaim jókedvűen és örömmel síeljenek, s az óra végére már alig várják, hogy újra jöhessenek.

 

 Pataki Judit (ISE síoktató)

Kisgyermek korom óta sportolok, sporttagozatos gimnáziumban végeztem tanulmányaimat is. Kezdetben vívtam, majd több évet kézilabdáztam. A sport és egészség iránti szeretetem meghatározza mindennapjaimat, és a munkámat is. Gimiben történt, amikor ismerősök elhívtak síelni, amit akkor én még nem tudtam, – "nem baj majd megtanítunk". No ebből a tanításból az lett, hogy felcsatoltam a lécet - „csinálj egy háztetőt a lécekkel, itt a kis pályán gyakorolj, addig csúszunk egy párat”. Sok-sok esés, és kevés segítség következett. Az élmény amikor már siklani is tudtam viszont csodálatos volt, és örökre megragadott. Mennyivel egyszerűbb lett volna már az elején segítséggel?! Elhatároztam, megtanulok jól síelni, sőt tanítani is fogom! Számtalan sítáborban, oktatáson, továbbképzésen vettem részt, végül mint tanár az ISE keretein belül tettem vizsgát, 2011-ben. Imádom a gyerekeket, kisfiam réven jól ismerem kicsi világukat is. 2012-óta tanítok a Pasaréti síiskolában műanyagon, előtte szervezett síutakon sí oviztam. Célom, hogy minden segítséget megadjak kis tanítványaimnak hogy ők vidáman tanuljanak meg síelni és  biztos alapokat kapjanak.

 

Havjár Péter (ÖSSV Anverter síoktató)

Aktív gyermekkoromnak köszönhetően sok sportággal volt szerencsém megismerkedni, némelyikbe versenyszerű szintig beleszeretni. Hamar hatalmába kerített a természet és a havas hegyek szeretete is. Rengeteg emlék, pozitív élmény fűződött a sí táborokhoz. Tudtam, nekem a sport lesz a hivatásom, hogy másokkal is megismertethessem azokat a lehetőségeket, amiben én is sok örömömet leltem. Testnevelés-rekreáció szakos tanárként végeztem az ELTE-n, és tanulmányaim során még szélesebb látókört nyerhettem a szabadidősportok oktatásában, az egészség megőrzésében. Elmélyedhettem a számomra legkedveltebb szakirányokban, így például a síoktatásban. Remek mesterektől tanulhattam, de fontosnak tartom követni a szakma fejlődését, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt. 2011-ben kezdtem műanyag pályán oktatni, előtte öt szezonon át voltam Ausztriában magyar csoportokkal. Tapasztalataim szerint a két féle pálya típus nagyon jól kiegészítik egymást, mert olyan magabiztos tudást lehet elsajátítani műanyagon, amivel a havon való síelés már valóban az élmények begyűjtéséről fog szólni. Szeretettel várok minden síelni vágyót a Pasaréti síiskolában, és az általa szervezett családi sí táborokban!   

 

Galambos Júlia (Skiculture síoktató)

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Már kisgyermekkorom óta sportolok, 13 évig versenyszerűen akrobatikus rock and rolloztam és mellette telente síeltem. Jelenleg a Magyar Testnevelési Egyetemen folytattam tanulmányaimat, sport rekreáció - sportturizmus szakon. TF-es sí táborban ébredtem rá arra, hogy mélyebben szeretnék belelátni a síelés világába, így elvégeztem a Skiculture síoktatói képzést, ahol kiváló oktatóktól tanulhattam. A gyerekek világa ismerős számomra, mindig is gyerekekkel foglalkoztam iskola mellett. Sok szeretettel várok minden kicsi, illetve nagy síelőt, aki egy jó hangulatú és egyben minőségi órára vágyik.

 

Doór Miklós (ISE síoktató)

A sport szeretete és annak átadása meghatározója életemnek. Ezért lettem testnevelő tanár és síoktató. 20 éve gimnáziumi testnevelő tanárként dolgozom, és mellette 2008 óta foglalkozom műanyag pályás síoktatással. A síelés gyermekkorom óta rengeteg élményt nyújtott és azt gondolom, hogy ezt másoknak is meg kell tapasztalni. Két kis gyermekem van, akikkel lehetőség szerint minél több időt töltünk a szabadban sportolással. Tanítványaim közül sokan vannak azok, akik már felnőttek és látom, hogy a sport és a síelés része maradt életüknek…

 

 

  Czakó Bence (ISE síoktató)

Nagyon jól kijövök a gyerekekkel, lehet ez azért is, mert lélekben egy vagyok közülük. 3 évesen álltam először sílécre (akkor még az anyukáméra), azóta is rajta vagyok, amikor csak tehetem. Imádok sportolni, tanulmányaim és pályafutásom is ennek jegyében alakult. ELTE-n majd a TF-en diplomáztam, jelenleg is itt folytatom PhD tanulmányaimat. Síoktatóként 7 éve dolgozom (ekkor szereztem meg ISE-nél a síoktatói végzettségemet), ebből két évet oktattam már műanyagon is. Remélem sok kis gyerkőccel lesz alkalmam megismerkedni, hisz minden alkalommal én is sokat tanulok tőlük; de a nagyobbaktól sem szoktam megijedni. Alapvető igazságnak tartom, hogy nincs rossz gyerek, csak rossz hozzáállás!

 

Institórisz László (SMSZ síoktató­*)

Édesapámnak köszönhetően apró gyerekként megismerkedhettem a sportos életvitellel és így a síelés adta örömökkel. Négyéves korom óta visszatérő vendége vagyok a sípályáknak. Így adta magát a lehetőség, hogy 10 év versenyszerű síelést is magamévá tudjak. A sport iránti szeretet később sem múlt el. 2015-ben végeztem a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakán, ami megalapozta a pedagógiai ismereteimet. Jelenleg a gyógy-testnevelő mesterképzést végzem. Minden leendő és már meglévő tanítványt szeretettel várok. Igyekszem tudásom legjavát átadni a sí iránt szimpatizálóknak és biztos vagyok benne, hogy sikerül megszerettetni velük ezt a fantasztikus sportot.

 

Borlai Sára (ÖSSV Anwerter snowboard oktató)

Az oktatás és a sport szeretete számomra lételem. Legyen szó bármiféle mozgásról, én akkor érzem magam otthonosan, ha aktívan tölthetem a mindennapjaimat. Családi hátterem is ezt az életstílust erősítette bennem. 4 évesen tanultam meg úszni, 6 évig táncoltam, és 12 évig versenyaerobikoztam. Mindemellett az extrém sportok sem maradhattak ki az életemből. 3 évesen kezdtem síelni és 8 évesen snowboardozni. A nyár folyamán pedig szörfözöm és wakeboardozom amennyit csak tehetem. A Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem tanulmányaimat. 2013 óta a Pasaréti Síiskolában tanítom a snowboardozni vágyó gyerkőcöket, és természetesen a lelkes felnőtteket. Számomra hatalmas öröm, hogy új mozgásformával ismertethetem meg a tanítványokat, és részese lehetek a sikereiknek. Célom, hogy mindenki jól érezze magát az óráimon és boldogsággal a szívükben legyenek lelkes télisportkedvelők.

 

Makár Gábor  (ISE síoktató)

A síeléssel és a gyerekekkel való kapcsolatom is 20 évvel ezelőtt kezdődött Miskolcon. 4 éves koromban született meg az első testvérem, akit az óta még kettő követett. Sportos család lévén rengeteget jártunk a Bükkbe kirándulni, biciklizni és Bánkútra síelni. Mai sí tudásomat az ott eltöltött hétvégék alapozták meg a szüleimnek köszönhetően. 8 évesen kezdtem el versenyszerűen sportolni, ami az életem meghatározó részévé vált. Jelenleg a Testnevelési Főiskola hallgatója és a Sashegyi Sándor általános iskola 5-8. osztályos testnevelő tanára vagyok. Emellett 3. éve óvodásoknak tartok játékos torna foglalkozásokat, így valamennyi korosztály oktatásában kipróbálhattam magam. Igyekszem tudásom legjavát átadni a síelni vágyóknak, akik így remélem, szívesen járnak vissza hozzám. Várom szeretettel minden kedves meglévő és leendő tanítványomat!

 

Kétszeri Dorottya  (Skiculture síoktató)

A síelés gyerekkorom óta fontos része az életemnek. Szüleimnek köszönhetem, hogy megismerkedtem a sportággal és gimnáziumi tanulmányaim alatt versenyszerűen is síelhettem. Az egyetemen eltöltött évek alatt egyre elterjedtebbé vált a baráti társaságban, hogy oktatásra felkértek, ezért pár évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy tudásomat szeretném fejleszteni és továbbadni. Így 2014-ben elvégeztem a Skiculture síoktatói képzését. Célom, hogy mindenki jól érezze magát az óráimon és élvezze a síelést. Sok szeretettel várok minden kicsi és nagy tanulni vágyót, aki szeretne megismerkedni ezzel a sportággal.

 

Szalay Zsófia  (Skiculture síoktató)

Rendkívül hálás vagyok szüleimnek, hogy kisiskolás koromban elengedtek világot látni az akkor hatalmas és bámulatos síparadicsomnak tűnő szlovákiai Donovalyba. Gyermekkorom és ifjú éveim meghatározó élményei voltak az évről évre izgalmasabbnak bizonyuló sítáborok és családi síelések. Az év további „kis” részében versenyszerűen kézilabdáztam és élveztem, hogy mindennapra találok magamnak örömteli sportolási lehetőséget. Teszem ezt ma is rendszeres bringázással, futással, úszással, túrázással. Az évek során, számos helyen, rengeteg alkalommal tanulhattam a „nagyoktól” a síelésről és síoktatás rejtelmeiről, így 2013-ban megtettem az első lépést. A síoktatás felé vettem az irányt, hogy a hivatássommá váljon a sport, ami egy régóta dédelgetett álmom. Mindent megteszek annak érdekében, hogy sok kicsi és nagy tanítvány felszabadult mosolyát látva meggyőződjek róla, hogy megfelelő célt tűztem ki magam elé és közösen, jókedvűen megvalósítsuk álmainkat. Hiszem azt, hogy minél hamarabb megismerkedik a gyerkőc a síelés nyújtotta élményekkel, annál valószínűbb, hogy a szenvedélyévé válik.

 

Szász András (SMSZ gyakornok)

Sportos családomnak (szülő, nagyszülő, dédnagyszülő néhai sportolók és testnevelő tanárok) köszönhetem, hogy egészen kicsi korom óta a sport, a testmozgás életem szerves részét képezi. A téli sportok szeretetét elsősorban édesapámnak köszönhetem, aki már 7 éves koromban ráállított a sítalpakra a házunkhoz közeli dombtetőn, így élvezhettem a havon siklás nagyszerű és egyben izgalmas élményét. Már azok a pillanatok is örökké megragadtak emlékeimben, később pedig már iskolai sítáborokban pallérozódhattam tovább a gyönyörű osztrák síterepeken nagyszerű síoktató - testnevelő tanárok keze által 7 éven keresztül. Nagy örömömre, a  sport szerelmeseként  a Testnevelési Egyetemen folytathattam tanulmányaimat a középiskola után, ahol újabb sítáborokban szereztem részletes, alapos módszertani tudást a gyakorlati tapasztalok mellé. 2016 nyarán fejeztem be mestertanulmányaimat az egyetemen testnevelő tanár - gyógytestnevelő tanár szakán. 2015 szeptembere óta erősítem a Pasaréti Síiskola oktatói csapatát. Igyekszem a lehető legtöbbet megtenni azért a foglalkozásokon, hogy gyerekek, felnőttek egyaránt színesen, részben játékosan, de mindenekelőtt élvezetesen tanulják meg a sízés minden fortélyát és egy életre szívükbe zárják ezt a gyönyörű sportágat!

 

 

Simon Réka (SMSZ síoktató­*)

Simon Réka vagyok. 2015-ben kezdtem el dolgozni segédoktatóként a Pasaréti Síiskolában, majd 2017-ben végeztem el és szereztem SMSZ* síoktatói végzettséget. Tanulmányaimat az ELTE-n kezdtem, alapszakon rekreációszervezés és egészségfejlesztést tanultam, majd a mesterképzést a TF-en végeztem el. Kiskorom óta közel áll hozzám a mozgás, a sportok szeretete. Sokszor jártunk kirándulni szüleimmel a Budai hegyekbe, nyaranta a balaton-felvidéki kirándulóhelyeket hódítottuk meg. Másodikos korom óta táncoltam egészen a gimnázium végéig. Balettel kezdtem, a jazzbaletten és moderntáncon át a hip-hoppon keresztül sokféle táncot kipróbálhattam. Gimnáziumban a kosárlabdacsapattal kóstolhattam bele a versenyek világába. Édesapám testnevelő tanár, az általa szervezett iskolai sítáborokban minden évben élvezhettem a havat a lábam alatt. Innen indult szerintem a síelés szeretete is. Óráimon arra törekszem, hogy tanítványaim a fejlődés mellett jó kedvel hagyják el a pályát és örömmel várják a következő edzéseket. Ovitól a senior korosztályig mindenkit szeretettel várok!:-)

 

Cégcsoportunk tagjai

A TandT Sport Kft. a minőségi és legkedveltebb nemzetközi sportmárkák magyarországi kizárólagos képviselete. Tagja annak a cégcsoportnak (TandT Sport Kft. – Wintersport Kft. – Tandtsporttravel Kft.), mely ezen világmárkák forgalmazásával és azokat támogató szolgáltatásokkal foglalkozik.

Fő brand-ek: HEAD – Tyrolia (sí, snowboard, kerékpár felszerelés és ruházat); NORDICA (sícipő, síléc és kiegészítők); ELAN (sí és snowboard); LEKI (sí és outdoor botok és táskák); BOLLÉ és CÉBÉ (sisakok és szemüvegek); CMP (funkcionális sí, snowboard és outdoor); EISBEAR (prémium sapkák); BOGNER (prémium sí, snowboard és outdoor ruházat); CAPITA-UNION-DEELUX (snowboard felszerelések); F2 (szörf és snowboard felszerelések); FANATIC-NORTH SAILS-ION (szörf-kite-sup felszerelések).

A cég több mint 20 éve töretlen sikeres fejlődését a TandT csapat hitelességének, precíz szakmai felkészültségének köszönheti. Budapesten 2 márkaüzlet (II. ker. Lövőház utca és XII. ker. Szent Orbán tér) kínálja a teljes brand választékot tanácsadással és szervíz szolgáltatással.

Ismerd meg a Tandtsport termékkínálatát - klikk a logóra!

A Tandsporttravel kínálatában besíző gleccser hétvégék-, fesztiválok, egyéni és csoportos sí, snowboard utak, családi és iskolai sítáborok, egyéb szezonális üdülések szerepelnek. Az ajánlatok között megtalálhatóak a közkedvelt last minute utak.

Ismerd meg a Tandtsporttravel útjait - klikk a logóra!

Kapcsolat

Címünk: 1026 Budapest, Pasaréti út 11-13.
Megközelítés: bejárat a Radnai utca felől
Parkolás: Hermann Ottó utcában

Telefon:

06 70 376-0641

E-mail: info[kukac]pasaretisiiskola.hu


Nagyobb térképre váltás

Dokumentumaink

Kérjük a linkekre kattintva figyelmesen olvassa el dokumentumainkat, melyek igény szerint le is tölthetőek.

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

SZÜLŐI NYILATKOZAT TÁBOROZÁSHOZ

 

JELENTKEZÉSI LAP NYÁRI NAPKÖZIS SPORTTÁBOROZÁSHOZ

 

JELENTKEZÉSI LAP CSOPORTOS ÉS MAGÁNÓRÁKRA

 

REGISZTRÁCIÓS NAP NYÍLT NAPRA

Hasznos TudnivalókMit kell tudni?

Bukósisak használata 14 éves korig és minden sí és snowboard órán kötelező.

 

A tanulók nyugodtan használhatják saját síléceiket, mert a műanyagpálya nem károsítja. Ha valakinek nincsen saját sífelszerelése, a síiskolában működő kölcsönzőből jó minőségű, karbantartott felszerelést tudunk számára biztosítani!

Mit sportoljon gyermekünk?

Minden szülő egyetért abban, hogy gyermekeink egészsége szempontjából nagyon fontos a sportolás, a jó levegőn, vidáman, mozgással töltött órák száma. A sízés a téli időszakban kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít mind a gyermekek mind a felnőttek számára. Az egész testet megmozgató szimmetrikus mozgás kiválóan alkalmas arra, hogy gyermekeink koncentrációs és koordinációs képességeit már 4 éves kortól fejlessze. A fiatalok számára a csoportos órák a közösségformáló szerep mellett a játékos tanulás lehetőségét kínálják. Iskolánkban a mozgás alapjainak elsajátítása mellett a gyerekek megismerkedhetnek a biztonságos sízés szabályaival is.

Miért műanyag pályán?

A síszezonra műanyag pályán a legjobb a felkészülés. Itt alkalom nyílik a helyes mozgás elsajátítására és begyakorlására a külföldi sítúrák előtt. Az edzések rendszeres látogatásával a szezon során mindenki szert tehet a szükséges kondicionális és sítechnikai ismeretekre, hogy a havas lejtőkön már a sízés minden percét élvezni lehessen.

 

 

Hogyan öltözzünk?

A műanyagpályás síeléshez időjárásnak megfelelő, kényelmes sportruházat ajánlott. Síruhát elegendő a hideg csapadékos időben beszerezni. Célszerű a gyerekeket is úgy felöltöztetni, hogy jól érezzék magukat mozgás közben is, szabadon tudjanak mozogni a réteges öltözet alatt.

Minden órán kesztyű viselése kötelező, ami lehet vékony cérna kesztyű, vagy melegebb síkesztyű is.

Kérjük a szülőket, hogy ügyeljenek arra, hogy a gyermekekről ne lógjon sál, kesztyűrögzítő zsinór vagy más egyéb ruhadarab, mert ezek beakadása, feltekeredése bármire balesetveszélyes lehet!

 

 

Házirend

A sípályát és a síliftet csak oktató felügyelete mellett lehet használni! A sílift használatára külön szabályzat vonatkozik!

 

A sípálya minőségének és jó állagának megőrzése érdekében (utcai) cipőben ne lépjenek a műanyag borításra!

 

A Vasas sportlétesítményeit kizárólag térítés ellenében, a recepción történő bejelentkezéssel lehet használni!

 

Mind a Vasas Sportcentrum, mind a Pasaréti Síiskola területén dohányozni tilos!

 

A Pasaréti Síiskola megközelítésekor a Radnai utca felőli Önálló bejáratot használják, a Sporttelepen folyó edzések zavartalanságának érdekében.