magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Pasarét nyári tábor Kata&Gábor 2014

A pasaréti nyár 3. tábora kezdődött meg július 7-én, amikor isl 14 gyerkőcöt számolt össze hétfőn reggel a három mentor: Kata, Gábor és János. 

Még aznap nekiveselkedtünk a görkorinak. Esések, óvatos próbálgatások és folyadék pótlás jellemezte a tikkasztó hőségben eltöltött délelőttöt. Ebédre ürge levest és rántott nylonzacskót kaptunk. A csendes pihenő után egy órára még a sílécek is előkerültek.

Kedden már szinte otthonosan mozogtunk a Görzenálban és az időjárás is nekünk kedvezett addig amíg "haza" nem tértünk. Beborult, majd kiderült, hogy bent is nagyon jót tudunk játszani, megterveztük saját képzeletbeli sílécünk mintázatát. 

Szerdára virradóra a nap elfelejtett felkelni, ennek ellenére indultunk el, hogy fogaskerekűvel és gyermekvasúttal meglátogassuk szép juhásznét egy kis sáros túrával karöltve. Délután pedig a tenisz pályán próbálhattuk ki magunkat.

Csütörtökön görkori és sí volt a napi program focival és ugrálással vegyítve, olyannyira, hogy sokan haza sem akartak menni.

Pénteken síeltünk egyet, játszottunk kettőt és fánkoztunk még jó néhányat. 

Jóbol is megárt a sok ezért szombatra kimenőt adtunk mindenkinek.

Ezúton köszönjük a kedvességet a sofőröknek, a Görzenálnak és nem mellékesen az étteremnek is ahol úri dolgunk volt egész héten.

A hangulatot az alábbi képekkel kívánjuk illusztrálni.

http://pasaretisiiskola.hu/galery/index

Kata, Gábor és János