magyar|english

NYÁRI NYITVA TARTÁSUNK

Június 18-tól a síiskolánkban megkezdődnek a napközis sporttáborok ennek kapcsán nyitva tartásunk is változik. A nyári táborok alkalmával külső helyszínen is megfordulunk, ezért a táborok befizetéséhez kérjük telefonon egyeztessenek időpontot.

Slideshow elrejtése

Sí és úszás tábor Judittal Beával, János bácsival

Kalodában? Nem dehogy csak kalandba zárva!

Remek egy hetet töltöttünk megint Pasaréten, 13 kis gyerkőccel a sí és úszó táborban. Hárman vártuk nap, mint nap a kisembereket, Bea, Judit és János bácsi.

A délelőttönként síeltünk aztán nagyot sétáltunk az uszodába a városmajori parkon keresztül. A haladó, nagy medencéban már biztonsággal úszókkal, Bea foglalkozott, a kismedencés úszókkal Dani, a helyi oktató, a legkisebbel, aki itt a táborban ismerkedett meg az úszás fortélyéval, Judit.

Nagyon nagyot teljesített mindenki, hiszen délelőttönként rengeteget dolgoztak. Ebéd után kicsit pihenősebb volt a nap, ekkor kerítettünk időt a játszásra, a közeli játszótéren, és ugrálásra a trambulinban, panacsolással.

Az időjárás azért nem minden nap kedvezett ezen a héten sem. Persze a mi táborozóink jó kedvét ez sem vette el. Az esős délutánon nagy gombfocicsatákat vívtunk, társasoztunk. Csütörtökön síverseny rendendeztünk több korcsoportnak, melynek eredményhírdetése pénteken volt.

Búcsúzóul nagyot kirándultunk, fogassal, kisvasúttal utaztunk és a Hárshegyi kilátóba másztunk fel. A szikrázó napsütésben „Medkas-t” kerestünk az erdő mélyén, a fák, bokrok között, majd a Szép juhászné kisvasúti megállónál nagyon játszottunk. Délután hófánkozással zártuk a tábort. Hogyan is jellemezhetném ezt a hetet? Nem is írok mást csak annyit, hogy gyerkőceink egyik délután sem akartak hazamenni, amikor szüleik megérkeztek. De tudjátok mit?! Nézzetek meg és ellenőrizzétek le mindezt a fótokról, amik már megtalálhatóak a képgalériában.

Még van lehetőséged megismerni a PASA táborok hangulatát, hiszen augusztus 11–15. között Judit és Dávid vár mindenkit,  sí és úszás táborba.

Jó volt veletek ez a hét! Judit, Bea, János bácsi