magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí és úszás tábor Judittal Beával, János bácsival

Kalodában? Nem dehogy csak kalandba zárva!

Remek egy hetet töltöttünk megint Pasaréten, 13 kis gyerkőccel a sí és úszó táborban. Hárman vártuk nap, mint nap a kisembereket, Bea, Judit és János bácsi.

A délelőttönként síeltünk aztán nagyot sétáltunk az uszodába a városmajori parkon keresztül. A haladó, nagy medencéban már biztonsággal úszókkal, Bea foglalkozott, a kismedencés úszókkal Dani, a helyi oktató, a legkisebbel, aki itt a táborban ismerkedett meg az úszás fortélyéval, Judit.

Nagyon nagyot teljesített mindenki, hiszen délelőttönként rengeteget dolgoztak. Ebéd után kicsit pihenősebb volt a nap, ekkor kerítettünk időt a játszásra, a közeli játszótéren, és ugrálásra a trambulinban, panacsolással.

Az időjárás azért nem minden nap kedvezett ezen a héten sem. Persze a mi táborozóink jó kedvét ez sem vette el. Az esős délutánon nagy gombfocicsatákat vívtunk, társasoztunk. Csütörtökön síverseny rendendeztünk több korcsoportnak, melynek eredményhírdetése pénteken volt.

Búcsúzóul nagyot kirándultunk, fogassal, kisvasúttal utaztunk és a Hárshegyi kilátóba másztunk fel. A szikrázó napsütésben „Medkas-t” kerestünk az erdő mélyén, a fák, bokrok között, majd a Szép juhászné kisvasúti megállónál nagyon játszottunk. Délután hófánkozással zártuk a tábort. Hogyan is jellemezhetném ezt a hetet? Nem is írok mást csak annyit, hogy gyerkőceink egyik délután sem akartak hazamenni, amikor szüleik megérkeztek. De tudjátok mit?! Nézzetek meg és ellenőrizzétek le mindezt a fótokról, amik már megtalálhatóak a képgalériában.

Még van lehetőséged megismerni a PASA táborok hangulatát, hiszen augusztus 11–15. között Judit és Dávid vár mindenkit,  sí és úszás táborba.

Jó volt veletek ez a hét! Judit, Bea, János bácsi