magyar|english
Slideshow elrejtése

Bringás tábor 2014-08-01

Július utolsó hetében újra összegyűltek a Síiskola bringásai, hogy az immár hagyományosnak számító pasaréti biciklis táborban erősítsék lábaikat. 

A héten az esőkabátok állandó útitársaink voltak, de szerencsére egyszer sem kellett felvenni őket kerékpározás közben. A nagy esőfelhők valahogy mindig elkerülték a síiskolát, és környékét.

 Az első nap akadálypályákat teljesítettünk, majd a szerszámokkal, a kerékpár részeivel, és a kresztáblákkal ismerkedtünk, keddtől aztán nekiindultunk a városnak, eltekertünk Városmajorba, Vérmezőre.

Szerdán a városligeti kresz parkot fedeztük fel, ahol gyakoroltuk a biztonságos, és szabályos közlekedést.

Pénteken pedig jött az igazi próbatétel, a fogaskerekű végállomásától a János-hegyen át eltekertünk Városkútig. A nagyobbakkal pedig még a János-hegyi kilátóba is felmentünk. Mindenki más taktikát választott a feljutáshoz, volt, aki toronyiránt ment, amíg bírta, volt, aki okosan nekiállt szerpentinben felmenni, volt, aki inkább a tolást választotta, de a lényeg, hogy végül mindenki feljutott, aztán pedig jöhetett a jól megérdemelt gurulás lefelé. 

A biciklizés mellett természetesen volt síelés minden nap, és a focimeccsek, uno-partik is elég gyakoriak voltak a hét folyamán. Azt hiszem mindenki elégedetten búcsúzhatott el a hét végén a többiektől, a pár horzsolást, kék-zöld foltot ellensúlyozta a rengeteg élmény, jókedv, és emlék, amit a hét alatt szereztünk.

Jövőre is várunk benneteket!