magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, úszás tábor Judit&Dávid

A Pasaréti nyár utolsó tábora zajlott le augusztus 11-15 között.

16 gyerkőccel kezdtük meg a hetet Dáviddal és János bácsival. A napjaink nagyon "zsúfoltak voltak" hiszen minden izgalmas dolgot bele kellett 8 órába paszíroznunk.

Délelőtt úszodában voltunk. 2 coportban úsztunk, 5 gyerkőccel a kis medencében Judit foglalkozott. Ők a vízhez szoktatáson estek át. Büszkék lehetnek magukra ők öten, hiszen a negyedik alakalom végére már hátn ügyesen tudtak lábtempózni. A társaság másik fele a nagy medencében gyűrte a hosszokat Dáviddal. Délutánonként fociztunk, trambulinoztunk majd nagyot síeltünk.

Délutánonként fociztunk, trambulinoztunk majd nagyot síeltünk. Néhányan, a nagyok közül kihasználták, hogy Dávid alapvetően snowboard oktató, és rövid síelés után belekostóltak a boardozás alapjaiba is.

Csütörtökön kirándulni mentünk. Ismét a Hárshegyi kilátót másztuk meg. Szerencsénk volt, hiszen az időjárás kegyes volt aznap velünk, csak délután kezdett rá nagy erőkkel az eső, mikor már a sísuliba visszaérkeztünk. Aznap sajnos a síelés is elmaradt.

Lazsálás persze akkor sem volt. Helyette száraz edzést tartottunk a síházban. Természetesen a játékra is maradt mindig idő.

Egyett mindenképpen leszögezhetünk a gyerekek nagyon jól érezték magukat, és annyi keksz az egész nyári szezonban nem fogyott el, mint azon a heten. :-)). 

Örömmel töltöttük veletek az egész nyarat.

Várunk szeptemberben benneteket, síeljünk együtt a 2014/2015-ös szezonban is!

 

Judit és Dávid