magyar|english
Slideshow elrejtése

Nyílt nap 2014. szeptember 13-14. szombat-vasárnap

Ismét magunk mögött tudtunk egy évet, és idén most már hatodik alkalommal vártuk a gyerekeket Nyílt napunkra.

Nézegetve a tavalyi rendezvényről készült fotókat bizony akkor az időjárás sokkal inkább nekünk kedvezett.

Azonban az esőre hajló időben is sokan látogattak el hozzánk. A gyerkőcök vidáman csatolták a léceket. Voltak akik most először próbálták ki a síelést, őket oktatóink segítették az első lépésekben, csúszásokban. És voltak akik már régóta tanítványaink, jól ismerik a síelés fortélyait, nem zavarta őket a kellemetlen időjárás sem, és így is élvezték a csúszás adta örömöket.

Így volt ez az Vasas-Pasarét utánpótlás sícsapata esetén is. Síbemutatójuk után nyíltottuk meg hivatalosan is a rendezvényünk.

Mindeközben hosszú sorok kígyóztak az arcfestésnél, ez mindig örök sláger... Idén újdonság volt a csillám tetoválás a gyerköcők nagy örömére. Az Apraja falva ugrálóvár is hívogatóan várta a gyermekeket egy jó kis ugrálásra. Azonban az eső miatt sajnos szombaton, hamarabb bezárta kapuit. Viszont mindenkit kárpótolt a SMILE palacsinta. A mosolygós csomagolásba rejtett édes töltelékes palacsintából mindenki kaphatott.

Sok kis új tanítvány jelentkezett a kezdő csoportjainkba, a régiek viszont idén eggyel magasabb szinten folytathatják sítudásuk csiszolását.

A Nyílt nap minden évben remek alkalom arra is, hogy amíg a kicsit csúszkálnak a szülők, az oktatókkal egyeztetve kiválasszák a számukra legmegfelelőbb havas síutat. Ehhez minden információ már rendelkezésükre állt síházunkban.

Azoknak, akik még akkor és ott nem tudtak dönteni, javasoljuk, hogy weboldalunkon átolvasva a lehetőségeket mielőbb jelentkezzenek valamelyik havas túrára, hiszen a havon való siklásnál nagyobb élmény nem sok van. Itt találhatóak a túra kiírások: http://pasaretisiiskola.hu/index/camps Tartsatok velünk!

Ebben az idényben is, ahogy eddig is minden évben, több ingyenes rendezvényre várjuk a kis síbarátokat és azok ismerőseit, barátait.

Következő ilyen rendezvényünk a november 08-i Boszorkányok Éjszakája lesz.

Kövess minket a Facebookon is hiszen a legfrissebb programokról, a rendezvényeken készült fotókról ott azonnal információt kapsz.

Ebben a hónapban ráadásul játékra várjuk a minket követőket. Like-old oldalunkat, hogy azonnal értesült játékunkról. (https://www.facebook.com/pasaretisiiskola)

 

Szeretettel várunk síiskolánkban minden programunkra!