magyar|english
Slideshow elrejtése

Versenyen voltunk. Október 18. Nanook síiskola pályáján.

Versenyen voltunk…

2014. október 18-án kezdetét vette az idei téli szezon műanyagpályás versenysorozata. Első állomásunk a Nanook Síiskolába volt, szombaton 13:30 órakor a 2000-2001-es korosztály kezdte meg a versenyzést. A Pasaréti Síiskola szép számú indulóval képviseltette magát. A versenyre az utánpótlás csapat tagjain kívül is sok gyerkőc jelentkezett, így Síiskolánkból összesen 23 lelkes kis tanítványunk indult a megmérettetésen.

Hat kategóriában lehetett nevezni, 2000-2011-ig született gyerekeknek volt lehetőségük kipróbálni magukat versenykörülmények között.  Az időjárás szerencsére nekünk kedvezett, gyönyörű napsütésben volt alkalmunk eltölteni egy kellemes, sikerekben és remek eredményekben gazdag délutánt. Tanítványaink közül többeknek sikerült dobogós helyezést elérniük, őket éremmel, plakáttal és ajándékkal jutalmazta a versenyrendezőség valamint a helyezett versenyzőknek is kedveskedtek, így senki sem tért haza üres kézzel.

A rendezés kifogástalan volt, minden a terv szerint alakult, az időket remekül tartották.

Eredmények:

 

A versenysorozat következő állomása a Freeride Club lesz, ahol a rendkívül hangulatos Halloween Night Race elnevezésű versenyünk lesz 2014. november 2-án, vasárnap. 

A Halloween Night Race versenyre nevezni síikolánkban lehet Tóth Viktóriánál vagy az info@pasaretisiiskola.hu Nevezési díj 1000,- forint. 

A verseny képei a képgalériában: http://pasaretisiiskola.hu/galery/index, illetve a Facebookon.