magyar|english
Slideshow elrejtése

PASA őszi tábora

Őszi tábor beszámoló

Az idei őszi táborunk több szempontból is rekordokat döntögetett. Rekordmennyiségű gyerek jött el hozzánk, akik rekordmennyiségű oktató kezei alatt fejlesztették sítudásukat, rekordmennyiségű rántott hús tűnt el a hasakban ebédnél, majd legalább annyi uzsonna délután. Nem is csoda, hogy éhesek voltak a táborozók, hiszen rengeteget mozogtak, emellett pedig a napsütéses, de  az igen hideg idő is közrejátszott a fokozott energiaégetésben.

A fő cél –természetesen a jó hangulat fenntartása mellett- az volt, hogy az öt napos tábor alatt a csapat sokat fejlődjön síelésben, és felkészülten vághasson neki a remélhetőleg sok hóval megérkező télnek. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez maradéktalanul sikerült is, hála a napi kétszer másfél óra edzésnek. A kezdők hét végére már a felvonóba kapaszkodva jutottak fel a pálya mellett a gyaloglás helyett, a középhaladók meghódították a hegytetőt, és új technikai elemeket tanultak, a haladók pedig nagyon sokat csiszoltak a tudásokon, már-már oktatókat megszégyenítő tempóval, és technikával csúsztak le a pályán.

Természetesen nem hagyhattuk, hogy a két síelés között fennmaradó időben unatkozzanak a kis táborozók, így mindenféle egyéb programmal, játékkal töltöttük ki a szabad perceket. Volt sorverseny, kidobós, szám/jelháború, kosárlabdameccs, síléctervezés, táncbemutató vokállal, trambulinozás, futóverseny, egyszóval mindenféle jó móka gondoskodott arról, hogy este ne kelljen senkit altatni.

 

Összességében elmondható, hogy egy nagyszerű tábort tudhatunk magunk mögött, rengeteg gyerek, jó idő, még jobb hangulat, finom ételek, sok-sok síelés, ezek jellemezték a legek táborát.

Köszönjük, hogy eljöttetek, jövőre ismét várunk titeket!