magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

FREERIDE HALLOWEEN NIGHT RACE VERSENY

 

2014. november 2.-án került megrendezésre az idei második műanyagpályás síverseny.

Házigazda a büdaörsi Freeride Club volt. A verseny vasárnap került megrendezésre, délután 4 órás kezdettel. A hangulat és a szervezés kiváló volt, zene, étel, ital fogadta az oda érkező vendégeket. Az első korosztály a 2010-es fiuk- lányok voltak, ahol szép eredménnyel sikerült zárni a futamot és így elindítva a sikersorozatot.

A Pasaréti Síiskola ismét nagy létszámú indulóval képviseltette magát, összesen 27 gyerkőc vett részt a megmérettetésen. Sok szép eredmény született, valamint a síiskola az összesítésben a második helyen zárta a napot, maga mögött hagyva kiváló síiskolákat.

   https://www.facebook.com/pasaretisiiskola

Kövess minket a Facebookon, hogy mert a rendezvényekről készült képek szinte azonnal fel is kerülnek oda, de innen értesülhetsz elsőként programjainkról, rendezvényeinkről, versenyekről.