magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

ÁPRILIS 9-tő, NYÁRI NYITVA TARTÁS

Április 9-én hétfőtől Pasaréten is megkezdődik a nyári időszámítás, így a nyári táborok megkezdéséig a nyitva tartásunk is megváltozik.

Slideshow elrejtése

FREERIDE HALLOWEEN NIGHT RACE VERSENY

 

2014. november 2.-án került megrendezésre az idei második műanyagpályás síverseny.

Házigazda a büdaörsi Freeride Club volt. A verseny vasárnap került megrendezésre, délután 4 órás kezdettel. A hangulat és a szervezés kiváló volt, zene, étel, ital fogadta az oda érkező vendégeket. Az első korosztály a 2010-es fiuk- lányok voltak, ahol szép eredménnyel sikerült zárni a futamot és így elindítva a sikersorozatot.

A Pasaréti Síiskola ismét nagy létszámú indulóval képviseltette magát, összesen 27 gyerkőc vett részt a megmérettetésen. Sok szép eredmény született, valamint a síiskola az összesítésben a második helyen zárta a napot, maga mögött hagyva kiváló síiskolákat.

   https://www.facebook.com/pasaretisiiskola

Kövess minket a Facebookon, hogy mert a rendezvényekről készült képek szinte azonnal fel is kerülnek oda, de innen értesülhetsz elsőként programjainkról, rendezvényeinkről, versenyekről.