magyar|english
Slideshow elrejtése

Babos Sí kupa 2015. január 04.

A 2014/2015 szezon harmadik műanyagpályás versenyére január 04-én került sor a Babos síklubban.  Szinte az új évi buliból érkezve, egy nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt  16  gyerekkel a Pasaréti Síiskolából.  A Krakler Kata és Pataki Judit által kísért csapatból minden korcsoportban tudtunk indítani versenyzőt és ez remek dolog. 

A síiskolából indulók nagy részét az Utánpótlás csapat tagjai adták. Nagy öröm azonban, hogy rajtuk kívül síiskolánk kis tagjait is sikerült elcsábítani.

A versenyre 14:00 óra körül érkeztek az elsők, hogy bemelegítő csúszásaikat megkezdjék.  A különböző korcsoportok versenyzőinek indulás előtt lehetőségük volt bemelegítő csúszásra. Aztán következtek a megmérettetések. A kirakott pályán egy lesiklásra volt lehetősége mindenkinek.

A roppant hideg időben a verseny forró hangulatát a meleg tea és forralt bor, illetve az isteni zsíros kenyér hagymával csak fokozta.  Este 7 óra felé végeztünk.  Kívülről átfagyva belülről felfűtötten indultunk haza mivel sok jó eredményt értünk el, a gyerekek boldogok voltak és azzal búcsúztak, hogy a következő versenyen is indulni szeretnének.

 

Az eredmények itt tölthetőek le.

Fényképek között itt böngészhettek.  (sajnos a korai sötét miatt kevés jó kép sikerült)