magyar|english
Slideshow elrejtése

Nyár a Pasaréti Síiskolában

Nálunk nyáron sem áll meg az élet! 

Hetente új és új, programokkal és izgalmakkal teli napközis táborokba várjuk tanítványainkat.

Első napközis táborunkban a síelésé és a görkoizásé volt a főszerep.

2015-06-29-én hétfőn a Pasaréti Síiskola megkezdte nyári táborai sorát Julival, Gáborral illetve a segítőkkel: Sacival, Petrával, Vikivel és nem utolsó sorban Jánossal.

A 20 jelentkező gyermek többségének ismerős volt a környezet, sokan rendszeresen járnak síelni hozzánk, de voltak olyanok is akik csak a tábor kedvéért látogattak el. 4 évestől 12 éves korig, fiúk és lányok, kicsik és nagyok, szőkék és barnák egyaránt.

Az első reggelen kissé bátortalanul indultunk el görkorizni, de a visszafele úton már mindenki a legújabb barátja mellé ült le.

A Görzenálban két csoportra osztottuk őket tudásszintnek megfelelően. A négy nap alatt rengeteget fejlődtünk olyannyira, hogy péntekre sokan kértek otthon korcsolyát ajándékba, annak ellenére, hogy a hétfői napon még ódzkodtak tőle.

A síelés viszont már nem volt ennyire népszerű, amit a pálya nyári állapotának is be lehet tudni, mert ilyenkor a műanyagot fű borítja. A lassabb pályán viszont azok is felmehettek a tetejére, akik eddig még nem tudtak. 


A szerdai nap a változatosság kedvéért kirándultunk egyet, pénteken pedig vízi csatában küzdöttünk egymás, de leginkább a kánikula ellen.

Összességében egy nagyon jó hangulatú táborban vehettünk részt, remélem, hogy jövőre is sokan választanak minket!

Hey-ho, 
táborozni jó!!

A képek a galériából letölthetők: http://pasaretisiiskola.hu/galery/index