magyar|english
Slideshow elrejtése

Utánpótlás csapat nyári edzőtábora

Idén az utánpótlás csapat edzőtáborára július 6-10 között került sor. A táborra 19 gyerek jelentkezett, nagyrészt régebbi tanítványunk, de csatlakozott hozzánk több leendő csapat tagunk

is. 

A csapatot két részre osztottuk, a kiemelt csoporttal Udvardy Nagy Petra síedző foglalkozott egész héten, az utánpótlással pedig Judit és Kata. Minden nap nagy segítségünkre volt János, ezúton is köszönjük neki a munkáját. 
A tábor programja komoly munkából állt, a gyerekek az ebédszünet és a csendes pihenő kivételével, a rettenetesen meleg idő ellenére, egész nap keményen edzettek. Reggel közös futó edzéssel kezdtünk, majd a két csapat külön folytatta a napot. A héten gumiasztalos, görkorcsolyás, futó és sí edzések váltották egymást, ezen edzések között pedig gimnasztika, kondicionális és koordinációs foglalkozásokat is tartottunk. 


 

Helyszínként a Pasaréti Síiskola szolgált egészen csütörtök ebédig, majd délután a Normafa felé vettük az irányt. A gyerekek egész héten erre vártak, mivel Holló Miki bácsi jóvoltából aznap ott, a Vasas Síházban tölthettük az éjszakát, ezúton is köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!! 
A ház egy igazi ereklye, sok évtized számos sikerét tárta a szemünk elé, rengeteg verseny gyönyörű eredményeit, emlékeit, melyekről Miki bácsi büszkén mesélt nekünk. 

 

Sátor állítás, játékos sorversenyek, majd vacsora következett. Az esti fürdés után pedig Miki bácsi éjszakai túrára vitte a csapatot, ami nagy nagy izgalommal töltötte el a gyerekeket. 
Pénteken reggeli után a nagyok egy 5 kilométeres MHK kört futottak, a kicsik ennek a felét teljesítették.

Míg Judit és Kata megpucolták a paprikáskrumpli alapanyagait, a gyerekek Petrával és Jánossal játszottak a közeli játszótéren.


Ezalatt Miki bácsi tüzet gyújtott és egy isteni ebédet főzött nekünk. 


A 2015/2016-os szezont augusztus 24-én, hétfőn kezdi a csapat.