magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

Utánpótlás csapatunk őszi edzőtábora, október 26-30.

Az őszi alapozásunk záró momentuma a szünet idejére tervezett napközis edzőtáborunk volt.

Az egyhetes tábor napi háromszori edzést tartalmazott száraz, futó, és koordinációs edzéseket, illetve síelést is. Csapatunk ugyan nem teljes, de elég nagy létszámban kezdte meg a munkát, melynek első napján már futás és utána síelés volt. Sokat gyakoroltunk, igyekeztünk az alapokat jól átismételni, majd lépésről-lépésre haladni a haladó technikáig.

A hét folyamán két alkalommal gumiasztalos edzésünk volt, ezt az edzésprogramot, mint mindig most is nagy örömmel fogadták a gyerekek, annak ellenére, hogy bizony nagyon kemény fizikai munkát igényel.

Szerdán sí szimulátorozni voltunk. A reggeli indulásnál nagy volt az igazolom, hiszen sokan most először próbálhatták ki a szimulátoros síelést. Persze mindenkinek nagyon tetszett ez a délelőtti program, főleg azért is mert a síelés mellett nagyon sok más készségfejlesztő eszközt, játékot is volt alkalmunk kipróbálni.

A feszített program mellett azért természetesen játéknak is hagytunk helyet.

Nagyon hasznos volt ez a hét, mivel mindenki nagyon sokat fejlődött, és a csapat is még jobban összekovácsolódott.