magyar|english
Slideshow elrejtése

Márton napi vigasság

November 14-én első alkalommal került megrendezésre a Márton napi vigasság, melyet valamennyien nagy izgalommal vártunk, s a szorgos előkészületek meghozták gyümölcsüket.

A vigasság nyitásaként valamennyi vendég egy feldíszített lámpást kapott, s meghallgattuk Márton nap történetét, Juli olvasta fel a vendégeknek. Ezt követte egy rövid felvonulás, melyet a síiskola körül égő lámpásokkal a kezünkben tettünk meg. A hangulatos menet végén zsíros kenyérrel, süteménnyel és meleg teával vendégeltük meg a résztvevőket, majd kezdetét vették a programok.

A haladó síelők egy előre kitűzött pályán, szabadon vagy kis segítséggel az oktatók vigyázó tekintetei között csúszhattak, de a kezdők sem maradtak ki, velük külön foglalkoztunk.

Azok sem maradtak élmények nélkül, akik nem síeltek. A kézműves sarokban Evelin segítségével mindenki elkészíthette saját liba képét, s bent a mesesarokban Nils Holgersson kalandjait kísérhették nyomon a melegedni vágyók.

Bár először, de nem utoljára került sor a Márton napi vigasságra, hiszen mindenki élményekkel gazdagon távozott szombat este a Pasaréti Síiskolából. Köszönjük, hogy eljöttetek, hamarosan újra találkozunk, a Mikulás Ünnepségen!