magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Márton napi vigasság

November 14-én első alkalommal került megrendezésre a Márton napi vigasság, melyet valamennyien nagy izgalommal vártunk, s a szorgos előkészületek meghozták gyümölcsüket.

A vigasság nyitásaként valamennyi vendég egy feldíszített lámpást kapott, s meghallgattuk Márton nap történetét, Juli olvasta fel a vendégeknek. Ezt követte egy rövid felvonulás, melyet a síiskola körül égő lámpásokkal a kezünkben tettünk meg. A hangulatos menet végén zsíros kenyérrel, süteménnyel és meleg teával vendégeltük meg a résztvevőket, majd kezdetét vették a programok.

A haladó síelők egy előre kitűzött pályán, szabadon vagy kis segítséggel az oktatók vigyázó tekintetei között csúszhattak, de a kezdők sem maradtak ki, velük külön foglalkoztunk.

Azok sem maradtak élmények nélkül, akik nem síeltek. A kézműves sarokban Evelin segítségével mindenki elkészíthette saját liba képét, s bent a mesesarokban Nils Holgersson kalandjait kísérhették nyomon a melegedni vágyók.

Bár először, de nem utoljára került sor a Márton napi vigasságra, hiszen mindenki élményekkel gazdagon távozott szombat este a Pasaréti Síiskolából. Köszönjük, hogy eljöttetek, hamarosan újra találkozunk, a Mikulás Ünnepségen!