magyar|english
Slideshow elrejtése

2015 decemberi lachtal-i sítábor

Ahhoz, hogy egy igazán jó hangulatú sítáborban vehessünk részt, nem kell feltétlenül több méteres hó, erre a legjobb példa a decemberi lachtali síelésünk. Bár semmi természetes hó nem várt minket, de hála a hóágyúk, és a ratrakok áldozatos munkájának, az egy-két üzemelő pálya jó minőségű, kiválóan síelhető volt.

Zavartalan napsütésben síeltük végig a négy napot, a símaszk helyett inkább a naptejet használtuk. A csapatoknak nehéz lett volna elkerülniük egymást, de ez nem is volt baj, állandó bandázások, üdvözlő kiáltások, szurkolások kísérték a napokat. A gyerekek egytől egyig rengeteget fejlődtek, ki-ki a saját szintjén csiszolgatta tudását, az oktatók kezei alatt. A csapatszellem hamar kialakult, a jókedv még gyorsabban, vidám, színes mellényes síelők lepték el a hegyoldalt négy napra.

Idén a snowboardosok is képviseltették magukat, ami még inkább megszínesítette a társaságot. A már hagyománynak számító síversenyen ők is lecsúsztak, szépen kanyarogva a kapuk között.

Persze nem csak a síelésről szólt a hét, esténként változatos programok követték egymást, volt uszodabuli, társasparty, hófánkozás, forralt borozás, illetve utolsó este a verseny eredményhirdetése zajlott, ahol a jól megérdemelt díjakat vehették át a kis sí-, és snowboardversenyzők.

Összességében egy kicsit hóhiányos, de annál jobb hangulatú tábort tudhatunk magunk mögött, mindenkit várunk legközelebb is!