magyar|english
Slideshow elrejtése

Utánpótlás csapat decemberi edző tábora és versenye beszámoló és képek.

Utánpótlás csapatunk az idei téli szezonban először síelt havon december 17-20-a között.

Ebben a három napban két napos edzésen vettek részt a gyerekek, majd vasárnap a tervezett lachtali helyszín helyett Hinterstroderen indultak az I. Vasas Kupán, mely egyben Magyar Kupa forduló is. 

23 fős, tekintélyes létszámmal érkeztünk Lachtalra. Pénteken és szombaton rengeteget síeltünk, több, kisebb létszámú csoportban. A csapatot hat edző kísérte, ez tette lehetővé, hogy a lehető legtöbbet gyakoroljunk. 
Szombat reggel lehetőségünk volt kapukat tűzni, a csapat az igen korai kelés után, 7:00-kor már a csákányos liften utazott. 

Sajnos a nem túl kedvező hóviszonyok miatt a verseny helyszíne megváltozott. Eredetileg Lachtalra volt tervezve, de sajnos át kellett szervezni Hinterstroder-re, emiatt vasárnap reggel ismét korai kelés, pakolás, reggeli, majd indulás volt a program. 

A verseny remekül zajlott, a gyerekek, még a kisebbek is hihetlen komolysággal és koncentrációval indultak neki. Ennek köszönhetően születtek meg a csodálatos eredmények, ezúton is szeretettel gratulálunk minden kis versenyzőnknek!

Legnagyobb sajnálatunkra az időbeosztásunk úgy alakult, hogy a délutáni eredményhirdetésen nem tudtunk részt venni, emiatt erre a Síiskolában, január 4-én kerítettünk sort.