magyar|english
Slideshow elrejtése

Hómenők Amatőr Sí Kupa Eplény

 

Január 29-én Eplényben, a FreeRide klub szervezésében került megrendezésre a Hómenők Amatür Kupa.

 A versenyen Boros Zsófi  kivételével a Vasas utánpótlás csapatának 7 ifjabb versenyzője vett részt, azok, akik még a havas versenyek rutinját kell, hogy megszerezzék.  

Reggel fél 9-re érkeztünk a rajszámok átvétele után, kis csapatunk azonnal igyekezett a magasabban fekvő 7-es pályára, verseny tényleges helyszínére feljutni.

Az akkor még ködös időben alaposan bejártuk a pályát. Mivel erre a versenyre nem a rutinos, sok havas versenyt megjárt versenyzőinkkel érkeztünk, így több időt fordítottunk a pálya megismerésére. A már akkor is meleg időjárásban a pálya állapota nem a legkedvezőbb volt, bár szervezők mindent megtettek, a pálya jó állapotának érdekében.  

Először a legkisebbek álltak rajthoz. Itt már azonnal indítottunk is versenyzőt, Kovács Elza személyében. Testvéréhez Félix-hez hasonlóan ő is remekül síel, ez az eredményében is megmutatkozott, hiszen harmadik helyen végzett.

Aztán szépen sorban minden korosztályban indítottunk versenyzőt.  Csapatunk végül jó eredménnyel zárta a Hómenők Kupát. 

A közel 130 fős mezőnyben bizony voltak már rutinos versenyzők is, így szép eredménynek számít a 2. helyezésünk, melyet Boros Zsófinak köszönhetünk, és a két 3. helyezésünk, melyet Kovács Elzi és Barna Balázs Bendegúz értek el.  Természetesen a többieket is kitettek magukért.

A verseny végeztével, az eredményhirdetés előtt még lehetőségünk is volt egy közös síelésre. A pályák addigra már sajnos nagyon nehezen síelhetővé váltak, a nap viszont kibújt a felhők közül, így csodálatos napsütésben vártuk az eredményeket.

 

Eredményeink:

 

2010 Lány.

3.            Kovács Elza                                       

2008 Lány

8.            Kenderessy Karina        

2008 Fiú

3.            Barna Balázs Bendegúz               

 

2007 Lány

4.            Boros Nóra                                       

2007 Fiú

5.            Holló Martin                                     

2006 Fiú

10.          Havran Zsombor                            

2004 Lány

5.            Bellai Zorka                                       

2002-2003 Lány

2.            Boros Zsófia                                     

 

A versenyről a szervezők által készített teljes képanyag az alábbi linken található meg. https://www.facebook.com/media/set/…

 A csapat képeit a Pasaréti Síiskola és a Vasas-ski.hu weboldalra, a galériába töltjük fel.

A képeket, a sok-sok segítséget, melyet a csapatot kísérő szülők a nyújtottak, ezen a fórumon is szeretném megköszönni. Nagyon jó hangulatú versenyen jó kis csapattal vehettünk részt, reméljük még sok ilyenben lesz részünk.

HAJRÁ VASAS.

Pataki Judit