magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

ÁPRILIS 9-tő, NYÁRI NYITVA TARTÁS

Április 9-én hétfőtől Pasaréten is megkezdődik a nyári időszámítás, így a nyári táborok megkezdéséig a nyitva tartásunk is megváltozik.

Slideshow elrejtése

Idén télen február 13-án, szombaton került megrendezésre a Farsangi Mulatságunk.


Az időjárás kegyes volt hozzánk, az egész napos esőzés után délután 3 óra körül elállt az eső, így nyugodt szívvel vártuk a vendégeinket. 

Ezen a rendezvényen is sok sok finomsággal készültünk, volt isteni finom farsangi fánk házi lekvárral, ízletes forró tea a kicsiknek és újításként forralt bor a felnőtteknek, valamint a jól bevált zsíros deszka lilahagymával. 
Mialatt a kissebbek szabadon száguldoztak a szebbnél szebb jelmezekben a sípályán, addig a szülők jól is lakhattak a sok finomsággal.

A sportolás után a megjelentek a Vasas Síszakosztály Utánpótlás Csapatának kétéves szülinapi köszöntésén vehettek részt, a csapatot 8 versenyző képviselte. Egy hatalmas finom csokitortát vághattunk fel, hamar el is fogyott. Ezúton is köszönjük a budakeszi Gräfli cukrászdának ezt a gyönyörű tortát (https://www.facebook.com/Gräfl-cukrászda)

Az ünneplés után idén először diszkóval készültünk vendégeinknek. Óriási sikere volt a varázslatos fényeknek és a jól megválasztott zenéknek, kicsik-nagyok egyaránt hatalmasat buliztunk, vonatoztunk és limbóztunk.

Köszönet ezért a sportboltos kollégánknak, Cinginek!!!
A bulit az esti mese jól ismert zenéje zárta, mindannyiunk legnagyobb bánatára.

A sok sok szép képet Szikora Zsombor oktató és fotós kollégánk készítette, köszönjük szépen ezúton is!

Nézegessétek, keressétek meg magatokat.

Legközelebb a Húsvéti rendezvényre várunk Benneteket!