magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

Lachtal márciusi 11-15

Szuper hangulatú táborban vehettünk részt az idei márciusi hosszú hétvégén.

11 oktatóval érkeztünk Lachtalba. Ebből 8-an több mint 60 nagyon lelkes gyermekkel síeltünk együtt, különböző szintű csoportokba osztva, kezdve a teljesen kezdő manóktól egészen a haladókig. Két kolléga a közel 30 fejlődni vágyó felnőttnek segített csiszolni a tudását. Végül de nem utolsó sorban a bátor snowboard különítménnyel is csúszott egy kollegina.

Az egész napos "munka" után az estéket is igyekeztünk színesebbé tenni. Többek között medencés és wellness programmal, társasjátékozással és popsi tepsizéssel.

Az utolsó előtti napon versenyt szerveztünk, melyen szinte az összes tanítványuk elindult és remek eredményekkel célba is ért :)

Az évszakhoz képest az időjárás egészen télies volt, ettől függetlenül Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük Ti is hasonlóan jó élményekkel és emlékekkel tértetek haza és legkésőbb jövőre ugyanekkor találkozunk!!