magyar|english
Slideshow elrejtése

7. Vasas Pasarét Síkupa Április 16

2016. április 16. rendeztük szezonzáró síversenyünket. Közel 130 nevezés érkezett a versenyt megelőző időszakban, ennek megfelelően a verseny napján szép számú mezőnyt és nézőközönséget köszönthettünk a Pasaréti Síiskolában.

Több műanyagpályás síiskola is képviseltetette magát, ezúton is gratulálunk a Wax Klub, a FreeRide Club, a Babos Síklub, a 4Seasons Síiskola, a Viadal SE tanítványainak, valamint az egyéni nevezőknek is! Nem utolsósorban nagyon büszkék vagyunk a Pasaréti Síiskola közel 90 fős versenyzői létszámára, nekik is nagy nagy szeretettel gratulálunk!

A verseny időbeosztását maximális pontossággal tudtuk tartani. Elsőként a legkissebbek álltak a rajtba. Őket követték a nagyobb korcsoportok, valamint a szép számú felnőtt mezőny. A két eredményhirdetésen a sok szép érem, oklevél és kupa mellett a szponzorok által felkínált ajándékok is kiosztásra kerültek.

A verseny ideje alatt azok sem unatkoztak, akik éppen nem a versenypályán száguldoztak. Nekik lehetőség volt ugrálóvárban tombolni, arcfestésen gyönyörű alkotásokat szerezni, valamint a TandT Sportnak köszönhetően kipróbálni a a 2016-os HEAD kerékpárokat egy menő biciklis akadálypályán. 

A déli időszakban finom gulyáslevessel vendégeltük meg a versenyzőket és családjukat. 
 

Köszönjük a támogatást a TandT Sport Kft-nek, a TandT Sport Travel-nek, POLAR-nak, a Gräfli cukrászdának, a Pasa Club étteremnek, a XIXO-nak, a Wallmark-nak és a Volkswagennek.

Reméljük jól éreztétek magatokat!! 

Fogadjátok sok szeretettel a csodás fotókat, melyeket Zsombornak köszönhetünk!

A 7. Vasas Pasarét Síkupa eredményei

Eredménylista fiúk

Eredménylista lányok

Eredménylista versenyben a családok