magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Beköszöntött a jó idő és Pasaréten is eljött az első nyári tábor ideje!

Délelőttönként a gyerekekkel görkorcsolyázni mentünk a Görzenálba, délutánonként pedig a síelésé volt a főszerep.

A görkorcsolyán és a síelésen kívül különböző programokkal színesítettük a napokat, sokat társasoztunk, kártyáztunk, tollasoztunk és persze a nagy hőség miatt nem feledkeztünk meg arról sem, hogy a gyerekek ne maradjanak szárazon. Nagy locsolkodást rendeztünk nekik, amit rettenetesen élveztek.

A tábor utolsó napjára görkorcsolyából és síelésből is rendeztünk egy kisebb háziversenyt, ahol a gyerekek bemutathatták a héten tanultakat.

Mindenki nagyon jól teljesített és sokat fejlődött a hét folyamán, pedig nem volt könnyű dolguk a gyerekeknek, az rendkívüli meleg miatt.  A haladóbb csapat a pálya tétjéről csúszott és a kezdők is megtanultak felvonózni, ők kivétel nélkül a pálya közepétől versenyeztek. 

A görkorcsolya terén sikerrel érték el a szintjüknek megfelelő tudásanyagot!

 Reméljük sok élménnyel és tudással gazdagodtak a gyerekek a hét folyamán:)

Jövőre újra találkozunk!

Első táborunk fényképei letölthetőek a galériából. Csak egy klikk ide!