magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

A beszámoló folytatódik!

Idén egy nagy szenzációval készültünk kedves kis tanítványainknak. 

 


A mindennapos sí mellett az első napon a gyerekek megismerkedtek a sátrazáshoz és falmászáshoz szükséges felszerelésekkel, majd kedden ellátogattunk a Monkey Boulder Klubba, ahol Balázs vezényletével megtanulták a falmászás alapjait. 
A sok tanulás mellett maradt idő játékra és focizásra is, valamint kártyázásra és társasozásra is.

 

Szerdán reggel felkerekedtünk és a kis csapat elbuszozott a Spider Klubba, ahol már köteles biztosítással mászhattak az ifjú titánok. 

Ehhez segítségül hívtuk Szende Lilla kolléganőnket, ezúton is köszönjük neki a segítséget!

 

 

Három útvonalon próbálkozhattak a gyerekek, mindenkinek több lehetőség jutott. A képeken remekül látszik, hogy mennyire ügyesek és bátrak voltak!

Balázs csütörtökre tartogatta a fő szenzációt. Bő húsz perces sétával egy valóságos mesevilágba kalauzolt minket. Igazi sziklán másztak a gyerekek a Kis Svábhegyi kőfejtőben, ami sok sok évig el volt zárva a mászók elől.

 

.

 

Pénteken levezetésképpen fogaskerekűre pattantunk és meglátogattuk a Normafán a csodálatosan szép új játszóteret.

 

 

A képek magukért beszélnek, fogadjátok szeretettel!

Köszönjük Balázsnak a remek szervezést és az izgalmas programokat, Zsófinak, Jánosnak, Lillának és persze Pufinak a törődést, szeretetet, segítséget, oktatást!

A jól sikerült fotókért klikk ide.