magyar|english
Slideshow elrejtése

Július 4-én hétfőn kezdetét vette Utánpótlás csapatunk harmadik edzőtábora.

A már jól megszokott arcok mellett idén is feltűntek új kis tanítványok, akik szeretnének jobban megismerkedni a versenysízés alapjaival. Ez a tábor igen alkalmas erre, hiszen a gyerekek mindennap pályára állnak, valamint egyéb sportfoglalkozásokon vesznek részt. 

Nagy kedvenc a gumiasztalos edzés, az elmúlt időszakban sokat fejlődtek ebben a gyerekek. A korábbiakhoz hasonlóan kétszer is ellátogatunk a hét folyamán a Görzenálba, ahol Czakó Bence kollégánk is besegít a munkánkba, ezúton köszönjük neki a magas színvonalú és rendkívül fárasztó edzéseket! Újdonság a slackline használata, amit nagyon élveznek a gyerekek, de sok fejlődnivaló van még... 

Szerdán a Normafánál edzettünk, a nagyobbak lefutották Judittal a több mint öt kilométeres MHK kört, a kisebbek pedig Zsomborral és Katával kondicionális edzést csináltak végig. 

A jól megérdemel pihenőnk alatt ért minket az a megtiszteltetés, hogy világbajnok tájékozódásifutónk, Monspart Sarolta állt be velünk egy közös fotóhoz. Neves sportolónőnk a Vasas színeiben sífutó országos bajnok is volt.

A hét második felében sem állt meg az élet, sok kemény edzésen vettek részt a gyerekek. Csütörtökön a Spider Klubban Balázs segédletével köteles mászó edzés volt. A versenyző gyerekeknek már nem a könnyű utakon kellett mászni, hanem nehezebb pályát is teljesíthettek.

A remekül sikerült táborunkat egy hatalmas hófánk partyval zártuk, ahol Pufi kutyát is lecsúsztattuk János ölében. Mindenki nagyon élvezte a murit. 
A nagy bulizás egy örömtáncba fulladt, Kovács "Jacko" Félix megtanította a csapatnak egyedülálló táncmozdulatait.