magyar|english
Slideshow elrejtése

Július 11-15. Sí, snowboard, úszás tábor.

Harmadik táborunkon is túl bátran elmondhatjuk, hogy igazán jó a hangulat Síiskolánk napközis sporttáboraiban.

A július 11-15 között megtartott sí, snowboard és úszás táborunk után nagy volt az érdeklődés, így rengeteg kis gyerkőc jelentkezett. Sokakat már régről ismertünk, de bőven akadtak olyanok is, akikkel most találkoztunk először.

A hét első napját síeléssel és snowboardozással kezdtük, amire ekkor még csak két jelentkezőnk volt. Délután egy közeli nagy játszótéren hangolódtunk rá az egész hétre és egymásra, ugyanis az első nap mindig az ismerkedésé. 

Keddtől beállt a mindennapi rutin is, délelőttönként úszni mentünk a MOM Park csodás uszodájába, ahol a Buborék Úszóiskola szakképzett oktatói tanították a gyerekeket úszni, ezúton is köszönünk nekik mindent! Az oktatás négy szinten zajlott, így mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb csoportot. Az úszásoktatás végén hatalmas szabad játékkal zártuk a délelőttöt. 

Ezután ebéd és kis csendes pihenő következett, majd délután sí vagy snowboardfoglalkozásra lehetett jelentkezni. Saci bájának és kedvességének köszönhetően a hét második felétől már annyi jelentkező volt snowboardra, hogy Saci szinte nagyobb csoportot vitt, mint a síelést oktató Dodó vagy Judit. A szabadidőben rengeteg játékra volt lehetőség, és mivel a társaság nagyrészt fiúkból állt, így foci-foci végtelenségig, ahol önkéntes diákunk, Krisztián felügyelte a meccseket.

A vidám hét hófànk party-val ért végett., ami minden alkalommal nagy népszerűségnek örvend. 
Örülünk, hogy velünk voltatok, gyertek hozzánk télen is, várunk Benneteket!

Dodó, Saci, Bori, Judit, Krisztián, Kata és János.

Képek a galériából letölthető: klikk ide.