magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, úszás - ANGOL nyelvű tábor

Az idei évben egy újdonsággal készült az oktatói csapatunk, ugyanis először került megrendezésre a kifejezetten angol nyelvű úszás és sí táborunk. 

A mindennapos sí mellett a hozzánk látogató gyerekek fejleszthették az úszástudásukat, valamint különféle szabadidős programokon vehettek részt. A tábor ideje alatt a gyerekek egymással angolul kommunikáltak, és mind a sí, mind az úszásoktatás angol nyelven zajlott, így csiszolódott az idegen nyelvtudása a gyerekeknek. 

A délelőtti gyülekező valamint a tízórai elfogyasztása után, nekiláttunk a mindennapos kis sétánknak át a Hegyvidék uszodába, ahol képzett oktatók várták gyermekeinket. Itt differenciáltan szétbontva több tudásszinten folyt az oktatás egész héten. A kezdők a kisvízben ismerkedhettek az úszás alapjaival, a haladók pedig a 25 méteres medencében mutatathatták meg a képességeiket. 

Az úszás végeztével levezetésnek játszótéren vagy a Vasas Sportcentrum futball pályáján vezettük le az energiánkat, hogy aztán újra feltölthessük a bőséges ebéddel. 
Délután a csendes pihenő sem maradhatott el, társasjátékokkal, kártyákkal és sorversenyekkel szórakoztattuk egymást, hogy minél jobb kedvünk legyen a délutáni síelés megkezdése előtt.

A síoktatás két szinten folyt, az egyik csoport abszolút kezdőként léphetett a műanyagpályára, míg voltak olyanok, akik már rendelkeznek előképzettséggel a síelés terén. A fejlődést mi sem mutathatja jobban, hogy a hét végére a kezdők már a felvonó kényelmét élvezhették, a haladók pedig jutalmul egy egész óra szabadsíelést kaphattak. Természetesen a közös hófánkozás sem maradhatott ki a buliból.

Összegezve egy rendkívül jó hangulatú és hasznos héten vagyunk túl, a sportoláson kívül az oktatóink és a gyerekek is fejlesztették nyelvtudásukat, mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a gyerekeknek a vidám perceket.

Laci, Zsombor és János

 

Képek a galériából innen tölthetők le.