magyar|english
Slideshow elrejtése

Családi sítábor Kravec február 11-15

 

Második alkalommal került megrendezésre krvaveci családi táborunk Szlovéniában. Pályaszállásunknak köszönhetően egy kalandos költözéssel kezdődött a négy napos síelés.

Noncsi, Bence, Attila, Apacs Laci és Dodó egy nap kivételével végig csodálatos időben, ragyogó napsütésben síeltek a tanulni vágyó gyerekekkel és felnőttekkel. 

A legkisebbekkel Attila foglalkozott, a kezdő pálya lejtőin tették meg első lépéseiket. Büszkeséggel töltött el bennünket, hogy közülük többen is egyedül vágtak neki a kedd délután megrendezésre kerülő versenyünknek. 

A következő szintet végtelen türelemmel Noncsi és Laci vezette. Ők már rutinosan mozogtak a tányéros liften. A gyerekek kitartásának és a játékos feladatoknak köszönhetően mind két csapat nagyon sokat fejlődött a négy nap alatt. 

A haladókkal Dodó síelt, ők Krvavec minden pályáját birtokba vették. A nehéz feladatokat mindenki remekül teljesítette. De nem maradhattak el a trükkök sem. Megtanultak hátra fele síelni és az ugratókra is felmerészkedtek.

A felnőttekkel Bence foglalkozott. Nagyon örültünk neki, hogy a tanulni vágyók rendületlenül jöttek az oktatásra. Délelőtt a kezdők, délután a haladók csiszolhatták tudásukat.

Képeket a galériában már megtaláljátok, csak klikk ide: http://pasaretisiiskola.hu/galery/index

Síelés után nagy sikere volt a popsi tepsizésnek, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is. De volt forralt borozás, társas játékozás és mese nézés is. Büszkeséggel töltött el bennünket, hogy a kedd délután megrendezésre kerülő versenyünkön minden gyerkőc nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel részt vett.

 

Reméljük mindenki jól érezte magát és sokat tanult ez alatt a négy nap alatt, várunk bennetek jövőre is.

 

Noncsi, Apacs Laci, Attila, Bence és Dodó