magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

Szezonzáró családi sítábor Lachtal Március 11-15

Idén márciusban, a hagyományok szerint ismét megrendezésre került a lachtali sítábor. És a hagyományok szerint ismét nagyon sokan jöttek velünk, és tanultak síelni, pár napra ellepték a pályákat a színes síiskolás mellényt viselő kis síelők.

Tíz oktatóból kilenc tanította a gyerekeket, és a felnőtteknek is lehetőségük volt csiszolgatni a tudásukat.
A csoportok hamar összeszoktak, a kicsik-nagyok ügyesen, lelkesen kanyarogtak egymás után. Új barátságok kötődtek, régiek mélyültek el még jobban, és nem utolsó sorban mindenki sokat fejlődött.

A síelés után sem unatkoztunk, esténként volt fürdőzés a medencében, társasjátékozás, mesenézés, és az elmaradhatatlan popsi-tepsizés is nagy népszerűségnek örvendett.


Harmadik napon megrendezésre került a szokásos házi síversenyünk, ahol a kicsit latyakos pályán hihetetlenül ügyesen jöttek le a gyerekek. Este pedig az eredményhirdetésen nagyon sok szép érem, és oklevél talált gazdára.

Összességében elmondható, hogy a hagyományokhoz híven nagyon jó volt az idei tábor is, reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre ismét találkozunk!