magyar|english
Slideshow elrejtése

8. VASAS PASARÉT SÍKUPA

Április 8-án rendeztük az idei szezon záró rendezvényét, a 8. Vasas Pasarét Kupát. 

Közel 150 induló vett részt a versenyen. A Pasaréti Síiskola mellett négy másik klub is képviseltette magát, versenyzőiknek ezúton is gratulálunk!

Hét kategóriában mérhették össze a gyerekek a tudásukat, valamint idén is megrendeztük a családi kategóriát is, melyben hét csapat vett részt.

Igen népes mezőny gyűlt össze, volt korcsoport ahol 15-16 fős gyereksereg csapott össze egymás ellen.

A síelés mellett több programon is részt lehetett venni. A 2016/2017-es HEAD bicikliket kipróbálhatták a lelkes érdeklődők, melyeket a TandT Sport jóvoltából lehetett megtenni.

 

A mozgékonyabbak az ugráló várat vették birtokba. A nap folyamán a gyerekek arcfestésen is részt vehetettek, így mindenki díszes maszkban állhatott a dobogóra vagy mellé.

Az érmek és oklevelek mellett, minden ajándék zacskóban egy csodás elemlámpa - a Promopoint ajándékkészítő cég felajánlásában -, csokoládé, egy szép Vasasos kulcstartó és egy 10.000 Ft-os vásárlási kupon lapult, melyet HEAD kerékpár vásárlásra lehet beváltani.

A Gräfli cukrászdától az első helyezettek egy ízletes és gyönyörű tortát is kaptak. A családi kategóriában köszönjük a felajánlást a Sápi gyümölcsbor manufaktúrának, illetve az első helyezettnek felajánlott POLAR karkötőt a POLAR órák magyarországi forgalmazójának. Az ebédet a Pasa Klub étteremnek köszönjük, finom gulyáslevest főztek nekünk.

 

Fogadjátok szeretettel a képeket - köszönjük Szikora "icebaby" Zsombor! Jövőre veletek ugyanitt!!

Képekhez klikk ide!