magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, snowboard és bringa tábor 2017

Ha nyár akkor sí és snowboard. :)

 

Igen jól irtam, hiszen harmadik éve bevett szokás a "Pasaréti Összetett" , ahol e két remek sportágat egy kis bringázással fűszerezzük meg. 

Hétfőn reggel 17 lelkes gyerkőc érkezett a síiskolába, hogy felejthetetlen élményeket tegyen a tarsolyába.

Míg 10-en közülük Noncsi és Peti segítségével minden nap szorgosan azon dolgoztak,  hogy sítudásukat tökéletesre csiszolják,  a csapat másik fele sem lazsált. 7 fiatal vágott bele a snowboardozás rejtelmeinek kifürkészhető útjába. Napról napra megállíthatatlanul gyakoroltak, hogy a zároversenyen mindenki a legjobb legyen.

A biciklizés terén pedig a fokozatosság elvét követve értünk el a csúcsra. Hétfőn megismerkedtünk a kressztáblákkal és a közlekedési szabályokkal, majd a kertben felépített rögtönzött rutinpályán gyakoroltunk. Kedden már élesben tekertünk és megismerkedtünk a városmajori parkkal. Szerdán "kicsik a nagyvilágban", meghódítottuk a Kresszparkot. A hét csúcspontjaként csütörtökön fogaskerekűvel feltúráztunk a Normafához, majd körbebringáztunk az egész Jánoshegyet. Egytől-egyik mindenki fantasztikusan tekert, tartva a Peti által diktált tempót, valamint a már ügyesen elsajátított szabályokat.

A mindennapokohoz természetesen hozzá tartozott, a folyamatos foci meccsek, játék az ugrálóban és idénre lettek kőfejtő bányászaink is, akik csodáltos kristályok után kutattak a kertben. 

Péntek délután elérkezett a várva várt pillanat, az előző napi verseny eredményhirdetése. Csillogó szemű vidám gyerköcök vették át sorra a csodálatos eredményekért járó oklevelet és ajándékokat. 

Köszönjünk, hogy velünk tartottatok.

Várunk vissza mindenkit szeretettel.

 

A teljes hét eseményei képekben a galériából letölthető.  Tovább a galériába...