magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, úszás tábor angol nyelven

Az idei évben másodjára rendeztük meg a kifejezetten angol nyelvű úszás és sí táborunkat.

A mindennapos sí mellett a hozzánk látogató gyerekek fejleszthették az úszástudásukat, valamint különféle szabadidős programokon vehettek részt. A tábor ideje alatt a gyerekek egymással angolul kommunikáltak, az oktatás angol nyelven zajlott, így a résztvevőknek fejlődött az idegen nyelvi tudása.

A délelőtti gyülekező, valamint a tízórai elfogyasztása után, nekiláttunk a mindennapos túránknak a MOM sport uszodába, ahol képzett oktatók várták gyermekeinket. Itt differenciáltan szétbontva több tudásszinten folyt az oktatás egész héten. A kezdők a kis vízben ismerkedhettek az úszás alapjaival, a haladók pedig a 25 méteres medencében mutatathatták meg a képességeiket. 

Az úszás végeztével ebéddel töltöttük vissza az elégetett energiákat.  Ebéd után szabadfoglalkozás keretein belül a játszótéren éreztük jól magunkat, de előfordult, hogy előkerültek a hófánkok és azzal melegítettünk be a délutáni síeléshez. 

A csendes pihenő sem maradhatott el, társasjátékokkal szórakoztattuk egymást, hogy minél jobb kedvünk legyen a délutáni síelés megkezdése előtt. A síoktatás két szinten folyt, az egyik csoport abszolút kezdőként léphetett a műanyagpályára, míg voltak olyanok, akik már rendelkeztek előképzettséggel a síelés terén. Ők a felvonó használatával a pálya tetejéről csúsztak és teljesítették az eléjük állított mozgásfejlesztő feladatokat, míg a kicsik a síelés alapjaiban mélyedtek el. Szerencsére mind a két csoport rendkívül jól teljesített a héten így a fejlődés garantált volt. Csütörtökön megmutathatták a tudásukat a számukra rendezett síversenyen.

Az utolsó napon egy meglepetés túrán vettünk részt János vezetésével. A Budai hegyekbe látogattunk, ahol fáradalmas, de annál izgalmasabb órákat töltöttünk el együtt. 

Összegezve egy rendkívül jó hangulatú és hasznos héten vagyunk túl, a sportoláson kívül az oktatóink és a gyerekek is fejlesztették nyelvtudásukat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a gyerekeknek a vidám perceket.

A táborban készült képeket a galériában nézheted meg. Tovább a galériába...