magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, foci tábor 2017

Lassan a nyár végéhez közeledve, elérkezett a várva várt foci-sí tábor.

 

A táborba nagy meglepetésünkre 21 fiú jelentkezett, így nagy izgalmakra számítottunk a hét folyamán.

A tábor folyamán a gyerekek különböző focis alaptechnikákat sajátítottak el, játékos formában. A foglalkozást Marci bácsinak ezúton is köszönjük!
A negyedik napon megrendezett mini tornán a srácok remekül alkalmazták a héten megtanult elemeket és gyakorlatokat mindenki nagyon ügyes volt. A megmérettetésen három csoportra voltak felosztva korosztály szerint a gyerekek, és egymás ellen mérhették össze megszerzett tudásukat.

A foci mellett természetesen a síelés is napirendi pont volt, ahol a gyerkőcök minden nap valami plusszal térhettek haza a táborból. Igazán jó móka volt, mikor a nagy melegben slaggal és hideg vízzel hűsítettük a gyerekeket, óra előtt és alatt is. A hét végén természetesen most is megrendezésre került az elmaradhatatlan síverseny, ahol tudásszint szerint versenyeztek egymással a gyerekek. Az eredményhirdetésen mindenki oklevéllel és apró ajándékkal gazdagodott.

A sportokon kívül a táborozók UNO partikat, illetve különböző társasokat játszottak egymással.
A tábor zárásaként elmentünk kirándulni, amit a gyerekek nagyon élveztek, különösen a már híres MEDKAS-sal való találkozás miatt Description: https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)Medkas barátunk a Bátori barlangban lakik, minden túra alkalmával meglátogatjuk.

Reméljük minden táborozó legalább annyira jól érezte magát, mint mi és jövőre ugyanitt ugyanekkor találkozunk a foci-sí táborban Description: https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)

Petra&Juli&Bence&Kata&János&Medkas

 

A táborban készült képeket a galériában nézheted meg. Tovább a galériába...