magyar|english
Slideshow elrejtése

Sí, bringa tábor II.

A síiskola szezonzáró 9. nyári tábora augusztus közepén vette kezdetét, hogy a biciklizni és síelni vágyók a nyáron még utoljára élményeket gyűjthessenek Pasaréten.

A szünidő eleji lendület kissé alább hagyott és már csak a legkitartóbbak gurultak be hétfőn reggel kerékpárjukkal Gáborhoz és János bácsihoz.

A féltucat gyermek a héten elsajátíthatta a KRESZ táblák alapvető ismeretét és ezek alkalmazását egy mini pályán keresztül. Megtanulhatták a bicikliváltó használatát a Városmajorban és megtapasztalták Normafa és környékének hegyeit, völgyeit aszfalton és erdei utakon egyaránt.

A délutánokat a sítudás fejlesztésének szenteltük és a héten kétszer snowboard oktatásra is volt lehetőség Peti segítségével. Pénteken gyermekvasúttal, majd gyalogosan vágtunk neki a Pilisi-erdőnek, hogy aztán körbe nézhessünk a Kaán Károly kilátóból.

A délutáni síversenyen, pedig mindenki megkoronázta az egész héten nyújtott teljesítményét és büszkén vette át az oklevelét. A jóhangulatú tábor méltó lezárása volt a Pasaréti nyárnak és valamennyien boldogan toltuk haza a biciklit.

 

A táborban készült képeket a galériában nézheted meg. Tovább a galériába...