magyar|english
Slideshow elrejtése

CSALÁDI BESÍZŐ TÁBOR MURAU 2017. december 09-13.

Elérkezett a Pasaréti Síiskola várva várt szezonnyitó tábora, ami a mindenki által kedvelt Murauban került megrendezésre. Bár az időjárás eleinte nem kedvezett nekünk, ennek ellenére mindenki kitartóan helyt állt mind az oktatáson, mind a tábor végén megrendezésre kerülő versenyen.

Első nap a -12 fok ellenére a legkisebbek is szép számban vágtak neki a síelés rejtelmeit elsajátítani Gáborral és Petivel. A csoport a kitartó munkájának köszönhetően a tábor végéhez közeledve elhagyta a kezdő pályát és a csákányos felvonó felé vette az irányt. Nagy büszkeséggel töltött el bennünket a legkisebbek kitartása és szorgalma. 

 

Bálint csapata már magabiztosan mozgott a kék pályákon, s miután mindenki könnyedén használta a csákányos felvonót a nehezebb pályákat is meghódították. 
A haladó gyerekekkel Dodó foglalkozott, besíelték az összes pályát, s bár az időjárás később sem kedvezett, a hóesésnek köszönhetően a szűzhóban síelést is kipróbálták. A felújított dinó park és az ugratók sem jelentettek kihívást ennek a csapatnak. 

 

Esténként társasoztunk, beszélgettünk, de a méltán híres popsi tepsizés sem maradhatott el. 
Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy az utolsó nap megrendezésre kerülő versenyen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki részt vett. Kivétel nélkül mindenki teljesítette a kitűzött pályát.

Reméljük mindenki jól érezte magát, a következő táborainkban találkozunk!

Dodó, Bálint, Gábor, Peti

Képek a galériában már megtalálhatók: klikk ide!