magyar|english
Slideshow elrejtése

CSALÁDI SÍTÁBOR MURAU 2018. FEBRUÁR 10-14.

Február második hétvégéjén lelkes gyerekekkel, szülőkkel, síoktatókkal elindultunk, hogy nyakunkba vegyük Murau- Kreischberg pályáit.

Miután megérkeztünk, első este tartottunk egy kis ismerkedős estet, ahol az oktatók megismerkedhettek a következő 4 napban oktatott gyerkőceikkel.

A csapatot 5 különböző szintre osztottuk, illetve volt két felnőtt csoport is. A legkisebbekkel Attila, a középhadókkal Máte és Frici, a középhaladó + csoporttal Juli és a haladókkal pedig Zsombor foglalkozott. Bence kapta a megtisztelő feladatot, hogy a szülőknek adhatta át tudását, akik nagy élvezettel hallgatták minden szavát. A felnőttek két csoportra lettek osztva, délelőtt a középhaladók, míg délután a haladó síelők sajátíthatták el az új technikákat. Attila kezdő csoportja hatalmas léptekkel haladt előre, a tábor végére eljutottak egészen a kék-piros pályákig, illetve a csákányos liftet is megtanulták egyedül használni.

Frici és Máté gyerekei is nyakukba vették az egész hegyet, a negyedik napra már szinte csak a piros pályákon közlekedtek és belekóstoltak az összes lift kipróbálásába.

Juli erős középhaladó pluszos csoportja a párhuzamos síelést gyakorolta, amit a napok során egyre szebben tudtak bemutatni. Emellett a tempó fokozása is nagy hangsúlyt kapott.

Zsombor haladó csoportja az egész hegyet bejárta. A fekete pályákon kívül, a buckasízésbe is belekóstolhattak, amit nagyon élveztek.

Mindennap a síelés utánra szerveztünk egy kis programot a gyerekek számára. Uszodáztunk, társasoztunk, popsitepsiztünk és persze utolsó előtti napon megrendezésre került az elmaradhatatlan februári farsang is. A gyerekek ötletesebbnél ötletesebb jelmezekkel készültek. Az egyszarvútól kezdve, a cica, álarcos hölgy, Batman, bogyó, balerina és még a star wars egy-egy szereplője is feltűnt:) Az est folyamán a gyerekek különböző játékokon vehettek részt, pl.: székfoglaló, szobros játék, illetve különböző ügyességi feladatok.

Keddi napon elérkeztünk a minden táborban várva várt síversenyhez, ahol a csoportok tudásszint szerint csúsztak le a pályán, és e szerint eredményeztük őket az esti díjátadón. Nagyon szép eredmények születtek, reméljük mindenki elégedetten távozott az estéről:)

Reméljük ti is legalább annyira élveztétek a tábor minden pillanatát, mint mi oktatók és jövőre ugyanitt találkozunk:) Bence, Zsombor, Attila, Frici, Máté és Juli:)

 

A képek letölthetők a galériából- klikk ide