magyar|english
Slideshow elrejtése

CSALÁDI SÍTÁBOR MURAU 2018. MÁRCIUS 3-7

A februári -20 Celsius fok körüli időjárás elvonulását követően, tökéletes időzítéssel március első szombatjának reggelén lelkes síelni vágyó családok és 10 fős oktatói gárda indult útnak murau-kreischbergi  síterep irányába. A szerencsés megérkezést követően mindenki szeretettel köszöntötte kedvenc tanítványait és oktatóit J

Az első sínapunkat kiváló időjárási körülmények között szikrázó napsütésben indítottuk. A kezdő kis csapattal Bence és Laci a mágikus mozgó szőnyegen indultak neki a nagy varázslatnak. Ami annyira jól sikerült, hogy délutánonkéntre Bence átváltozott Fricivé, így az egyesített férfi energiák  a kicsiket nem sokkal később már a csákányos felvonó használatáig repítették.
Bálint szintén mini de már középhaladó mínuszos csapata korukat meghazudtolva magabiztosan használta a csákányos felvonókat és besíelték az összes kék pályát.
Máté középhaladó nebulói a legvidámabb és legelevenebb gyermekcsapat volt, ami hatalmas lelkesedéssel és odafigyeléssel párosult, így ők már magasabb csúcsokra is feljutottak.
Réka középhaladó pluszos legnagyobb létszámú csoportja szinte összes piros pályát, ugratókat, fun parkot felfedezte és emellett a síbot használatával is megismerkedtek.
A haladó csapat Zsófi szárnyai alatt fejlődött szuperhaladó szintre. Nem volt megállás a fekete pályák után sem, ugratók, erdei szűk átcsúszók, szűz hó sem jelentett akadályt.
A felnőttek rendkívül nagy számban jelentkeztek oktatásra, így három csoportban fejleszthették tudásukat. A legmerészebbeket életük első csúszásában Noncsi segítette, akik így nagyon hamar elsajátították az alapokat. Középhaladó csoport délelőttönként Fricivel mélyíthette el a tudását, míg délutánonként Bence a már haladó szülőkkel karcolták a hegyoldalakat.
Végül, de nem utolsó sorban a snowboardos újrakezdők Peti segítségével hatalmas szintet ugrottak, míg Saca a síiskolánk snowboard versenycsapatának néhány tagjával lehetetlent nem ismerve az egész síterepet körbe csúszták

.

A hét folyamán az időjárás minden arcát megmutatta, volt részünk szikrázó napsütéseben, hóesésben, szélben, ködben, de összességében nem panaszkodhattunk.

Utolsó előtti napunk délutánján felettébb izgalmas versenyen szurkolhattak a szülők gyermekeiknek, ahol kicsiktől egészen a legnagyobbakig mindenki beleadta tudása legjavát és fénysebességgel száguldottak le az amúgy köd miatt láthatatlan kapuk között.

Esténként a napi fáradalmak levezetéseképpen a wellness részleg medencéjében hatalmas vízicsatákban lehetett részünk, a játszószobában pedig várépítésé, társasjátéké volt a főszerep. Utolsó este került sor a síverseny eredményhirdetésére, ahol a hangulat a tetőfokára hágott és a verseny résztvevői átvehették a fényesebbnél fényesebben csillogó érmeiket.

A gyerkőcök végtelenített őszinte mosolya arra enged bennünket következtetni, hogy az együtt töltött napok folyamán jól érezték magukat, reméljük ez valóban így is van J Várunk Benneteket legközelebb is!

Noncsi, Saca, Réka, Zsófi, Peti, Frici, Bence, Máté, Bálint, Laci

A képek a galériából letölthetők: Klikk ide.