magyar|english
Slideshow elrejtése

Elindult a síszezon

Szeptember nem csak az iskolakezdés ideje, ne csak a nehéz táska, a sok házi feladat, a hosszú tanórák jussanak eszünkbe róla. gondoljunk, ennél egy sokkal vidámabb és kellemesebb dologra. Bár az iskola első, én mégis inkább a síelésről beszélnék.

 

Lassan három hete, hogy az idei első edzések elkezdődtek Pasaréten. Persze,  ezt megelőzte egy Balaton parti edzőtábor, így itthon már teljes lendülettel állhattunk neki a munkának. Ami kellett is, mert már túl is vagyunk az első megmérettetésen.

 

A hétvégén, Zuglóban voltunk a Fogarasi síiskola versenyén.

A korai időpont ellenére 9 versenyzőnk is rajthoz állt. A pálya, sajnos nem igazán nekünk kedvezett, hiszen mi a meredekebb és gyorsabb pályához vagyunk szokva, mégis jól szerepeltek a gyerekek. Ez annak volt köszönhető, hogy hamar belekezdtünk a műanyagpályás edzésekbe. Hét versenyzőnk lett dobogós, két arany is született. Gratulálunk a versenyzőknek!

 

A következő hetekben folytatódik tovább az alapozás szárazföldön, technika csiszolás a műanyagon. Készülődés a Magyar Kupára, a havas versenyekre és a legközelebbi Hintertux-i edzőtáborunkra.

 

 

Eredmények:

 

Boros Nóri 2007                    2

 

Gál Zsófi 2006                       1

Körtvélyessy Dóra 2006        3

Gyüre Dávid 2006                 2

 

Gyhmes Luca 2005                5

Kepes Lujzi 2005                   11

Schramkó Levi 2005             1

 

Boros Zsófi 2004                   3                                

 

Körvélyessy Laci 2003          2