magyar|english
Slideshow elrejtése

Beszámoló az első heti táborunkról

Ezt a táborunkat versenyzőknek és haladó tudásszintű gyerekeknek szántuk.

A nyári időszak első táborában résztvevő gyerekek, gyakorolhatták és továbbfejleszthették a téli szezonban elsajátított készségeiket.

Az első délelőtt tartottunk egy rövid ismerkedést, amelynek keretén belül mindenki bemutatkozott és elmondhatta, hogy miért jelentkezett a táborba. Nagyon jó volt hallani, hogy a gyerekek mennyire lelkesek és azt is, hogy milyen elvárásaik vannak az edzéseket illetően.

Amit mi oktatók leszűrhettünk az elhangzott beszélgetésből, az volt, hogy mindenki sokat akar sportolni, de főleg síelni. Ekkor már tudtuk, hogy komoly csapattal van dolgunk, ezért az ismerkedést követően, teljes gőzzel belevágtunk az edzésekbe.

Az első délelőtt síeléssel, a délután pedig erőnléti edzéssel telt el.

A második napot görkorcsolya edzéssel indítottuk. Mindenki nagyon bátran csinálta végig a kiszabott feladatsort. Délután síeléssel folytattuk a programot. Az edzés végén sor került az első házi síversenyre is, amelynek keretén belül, a gyerekek parallelben kitűzött szlalom pályán mérhették össze tudásukat.

A szerdai nap megpróbáltuk kihasználni a pályán levő árnyékot, ezért síeléssel indítottunk, majd ebéd után a strandon próbáltunk hűsülni.

A negyedik napot, ismét a Görzenálban kezdtük, a délutánt pedig síeléssel folytattuk Pasaréten.

Pénteken, sor került a síverseny utolsó futamaira. Nagyon izgalmas volt, végignézni a váratlan fordulatokat és a gyerekek között kialakuló szoros „harcot”. Délután levezettük a fáradalamakat egy kis lubickolással, aztán irány Pasarét és táborzárás.

A szünetek is különböző játékos feladatokkal teltek, amelyeket a gyerekek legalább olyan odaadással kezeltek mint az edzéseket.

Mindenkit szeretnék megdicsérni: a lelkesedésért, a pontosságért, a helytálló viselkedésért és azért, hogy kivállóan bírtátok a meleget.

Kellemes nyarat kívánunk minden résztvevőnek. Gyertek vissza minél hamarabb Pasarétre!

Vár a nyár!

A táborról készült fotókat a galériában találjátok meg. Ide klikk:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index