magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

Ez történt amikor Adrival és Dáviddal töltöttünk egy hetet

A nyári időjárást meghazudtoló módon telt az egész hét, ettől függetlenül a sí, úszás és tenisz tábor a Pasaréti Síiskolában szuperül sikerült! 14 főből álló kis brigád színezte János, Dávid és Adri hétköznapjait.

A napi program alakulása sajnos mindig változtatást kívánt a hűvösebb idő miatt, de ez nem okozott problémát a jókedvet tekintve. A síelést tízórai, a tízórait úszás, az úszást ebéd, az ebédet tenisz, a teniszt pedig uzsonna követte, majd jöhetett az önfeledt játék. Így teltek a mindennapok, amit egyik délelőtt egy kisvasutas kirándulás színezett.

A síelésben mindenki szépen fejlődött, illetve Bendegúz a snowboardban. Az úszás játékos feladatait szívesen hajtották végre a gyerekek, amik a vízbiztonság elérésében segítettek. A teniszben a tenyeres és fonák ütés technikáját emelték magas szintre.

A jó hangulatért a gyerekek voltak felelősek, amit tökéletesen teljesítettek nap mint nap! Köszönjük ezt Nektek!

A táborról készült képek a galériában megtalálhatók. Klikk ide:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index