magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Ez történt amikor Adrival és Dáviddal töltöttünk egy hetet

A nyári időjárást meghazudtoló módon telt az egész hét, ettől függetlenül a sí, úszás és tenisz tábor a Pasaréti Síiskolában szuperül sikerült! 14 főből álló kis brigád színezte János, Dávid és Adri hétköznapjait.

A napi program alakulása sajnos mindig változtatást kívánt a hűvösebb idő miatt, de ez nem okozott problémát a jókedvet tekintve. A síelést tízórai, a tízórait úszás, az úszást ebéd, az ebédet tenisz, a teniszt pedig uzsonna követte, majd jöhetett az önfeledt játék. Így teltek a mindennapok, amit egyik délelőtt egy kisvasutas kirándulás színezett.

A síelésben mindenki szépen fejlődött, illetve Bendegúz a snowboardban. Az úszás játékos feladatait szívesen hajtották végre a gyerekek, amik a vízbiztonság elérésében segítettek. A teniszben a tenyeres és fonák ütés technikáját emelték magas szintre.

A jó hangulatért a gyerekek voltak felelősek, amit tökéletesen teljesítettek nap mint nap! Köszönjük ezt Nektek!

A táborról készült képek a galériában megtalálhatók. Klikk ide:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index