magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

ÁPRILIS 9-tő, NYÁRI NYITVA TARTÁS

Április 9-én hétfőtől Pasaréten is megkezdődik a nyári időszámítás, így a nyári táborok megkezdéséig a nyitva tartásunk is megváltozik.

Slideshow elrejtése

Ez történt amikor Adrival és Dáviddal töltöttünk egy hetet

A nyári időjárást meghazudtoló módon telt az egész hét, ettől függetlenül a sí, úszás és tenisz tábor a Pasaréti Síiskolában szuperül sikerült! 14 főből álló kis brigád színezte János, Dávid és Adri hétköznapjait.

A napi program alakulása sajnos mindig változtatást kívánt a hűvösebb idő miatt, de ez nem okozott problémát a jókedvet tekintve. A síelést tízórai, a tízórait úszás, az úszást ebéd, az ebédet tenisz, a teniszt pedig uzsonna követte, majd jöhetett az önfeledt játék. Így teltek a mindennapok, amit egyik délelőtt egy kisvasutas kirándulás színezett.

A síelésben mindenki szépen fejlődött, illetve Bendegúz a snowboardban. Az úszás játékos feladatait szívesen hajtották végre a gyerekek, amik a vízbiztonság elérésében segítettek. A teniszben a tenyeres és fonák ütés technikáját emelték magas szintre.

A jó hangulatért a gyerekek voltak felelősek, amit tökéletesen teljesítettek nap mint nap! Köszönjük ezt Nektek!

A táborról készült képek a galériában megtalálhatók. Klikk ide:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index