magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

NYÁRI NYITVA TARTÁSUNK

Június 18-tól a síiskolánkban megkezdődnek a napközis sporttáborok ennek kapcsán nyitva tartásunk is változik. A nyári táborok alkalmával külső helyszínen is megfordulunk, ezért a táborok befizetéséhez kérjük telefonon egyeztessenek időpontot.

Slideshow elrejtése

Július 1-5 sí és gökori tábor élménybeszámoló

Gyönyörű időben, szuper társasággal telt a 2013-as 3. Pasaréti nyári napközis tábor!

A görkorizás kihívásai, a labdajátékok koordinációt igénylő feladatai, a síelést nehezítő meleg nem okozott akadályt az eheti csapat számára! Mindenki szuperül teljesített! A görkorizás már senkinek nem okoz nehézséget, pedig minden gyerkőc kezdő szintről indult. Még a legkisebbek, Máté és Zsófi is sikeresen teljesítették a gördülés és lassítás, megállás feladatait, a nagyobbak pedig különböző játékos feladattal emelték napról-napra magasabb szintre a tudásukat!

A hetet a kirándulás zárta, aminek jó hangulatáról a képek beszélnek! Köszönjük, hogy velünk tartottatok ebben a táborban, nagyon jól éreztük magunkat ezen a héten is!

A táboról készült többi képet a képgalérában találjátok meg.

A képekért klikk ide:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index