magyar|english
Slideshow elrejtése

Beszámoló a Freeride síversenyről

Pasaréti Síiskolánk szuper síelői - Jancsó Kristóf 2008, Tardi Léna 2007, Pipei Patrik 2007, Bellers Léda 2006, Jancsó Gergely 2005, Pipei Kristóf 2004, Juhász Huba 2003 -  vettek részt  a 2013.11.03-án a Freeride Club Halloween Síversenyén. 

Kis tanítványaink a borzalmas időjárás ellenére, megküzdöttek a számukra merőben más pálya nehézségeivel, és a keménynek bizonyuló ellenfelekkel. Gyönyörű eredményekkel és ajándékokkal tértek haza, hiszen minden versenyző, aki elindult a versenyen egy kis ajándékot és oklevelet kapott.

Mi pedig nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen nagyszerű eredményt értek el. Örülünk annak is, hogy tanítványaink közül lelkes csapat állt össze, akik elindulnak és eredményesen végeznek  a műanyag pályás síversenyeken. A pontos eredmény listára még várnunk kell, de kiemelném a verseny  legjobb eredményét, melyet Síiskolánk sportólja Juhász Huba ért el, aki a 2003-2004-es korosztály 8 versenyzője közül első helyezést szerezte meg.

Ez az eredmény nemcsak azért jelentős, mert szépen csillog az arany, hanem mert Huba a születésnapját is ezen a napon ünnepelte, ezzel  méltón megkoronázva a borongós esős, ám mégis nagyon izgalmas napot.