magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

NYÁRI NYITVA TARTÁSUNK

Június 18-tól a síiskolánkban megkezdődnek a napközis sporttáborok ennek kapcsán nyitva tartásunk is változik. A nyári táborok alkalmával külső helyszínen is megfordulunk, ezért a táborok befizetéséhez kérjük telefonon egyeztessenek időpontot.

Slideshow elrejtése

Beszámoló a Freeride síversenyről

Pasaréti Síiskolánk szuper síelői - Jancsó Kristóf 2008, Tardi Léna 2007, Pipei Patrik 2007, Bellers Léda 2006, Jancsó Gergely 2005, Pipei Kristóf 2004, Juhász Huba 2003 -  vettek részt  a 2013.11.03-án a Freeride Club Halloween Síversenyén. 

Kis tanítványaink a borzalmas időjárás ellenére, megküzdöttek a számukra merőben más pálya nehézségeivel, és a keménynek bizonyuló ellenfelekkel. Gyönyörű eredményekkel és ajándékokkal tértek haza, hiszen minden versenyző, aki elindult a versenyen egy kis ajándékot és oklevelet kapott.

Mi pedig nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen nagyszerű eredményt értek el. Örülünk annak is, hogy tanítványaink közül lelkes csapat állt össze, akik elindulnak és eredményesen végeznek  a műanyag pályás síversenyeken. A pontos eredmény listára még várnunk kell, de kiemelném a verseny  legjobb eredményét, melyet Síiskolánk sportólja Juhász Huba ért el, aki a 2003-2004-es korosztály 8 versenyzője közül első helyezést szerezte meg.

Ez az eredmény nemcsak azért jelentős, mert szépen csillog az arany, hanem mert Huba a születésnapját is ezen a napon ünnepelte, ezzel  méltón megkoronázva a borongós esős, ám mégis nagyon izgalmas napot.