magyar|english
Slideshow elrejtése

Boszorkányok Éjszakája

 

Mint, minden éveben idén is a PASA boszorkányait hívtuk segítségül, hogy elűzzük a sípálya szellemeit. A többször eleredő eső ellenére sok kis gyermek érkezett, hogy segítsen nekünk a szellemek elriasztásában. A programunk szabad síeléssel kezdődött. A pálya hamar megtelt a sok kis síelővel, néhányan még csak ismerkedni akartak ezzel a sportággal. Ők oktatóink segítségével tehették meg az első siklásokat.

A majdnem egy órás síelés után közös erővel, mágiával és gyertyákkal űztük el a síiskola szellemeit, hogy ebben az idényben is zavartalanul síelhessünk kis tanítványainkkal.

Majd a melegedőben diavetítés következett. Minden kisgyermek kedvencét Bogyó és Babóca meséjét vetítettük le. A mese film után jött csak az igazi izgalom. Hiszen a PASA területét ellepték a „kis szentjános bogarak”. Hogy mi is volt történt? Sok-sok kicsi fénylő papírkát rejtettünk el a pálya környékén. A kis papírokat egy-egy nyereményre lehetett beváltani. A sorsolást követően a gyerekek örömmel vették át ajándékaikat.

Az este alatt a friss pogácsa és meleg tea jól esett a kellemetlen időben, mely szerencsére nem riasztotta el lelkes tanulóinkat.

Remek képek készültek a programról, nézz fel a galériába, keresd meg a rólad készült képet. http://pasaretisiiskola.hu/galery/index

Ha most nem voltál velünk, gyere következő rendezvényünkre, a Mikulás váró estünkre, melyet december 07-én tartunk itt, a PASA-ban