magyar|english
Slideshow elrejtése

Eszméletlen edzőtábor

Az idei havas szezonban is Tuxon kezdtük a szezont. A négy napos edzőtáborba péntek délután indultunk, majdnem telt házzal a kisbuszban, mivel nem sok szülő jött velünk. Sima utazás után este 10 után értünk szállásunkra, ami minden igényünket kielégítette.

Szabad síelést, azaz nem kapus edzéseket terveztünk az idény elejére. A tábor célja a hóra való visszaszokás volt, ami el is érte célját. Mindezt 3000 méteres magasságban vittük véghez, ami elég komoly megterhelés volt a gyerekeknek, de becsülettel dolgozott mindenki. Olyannyira, hogy a délutáni futásokat sem lazsálta el senki sem. A tábor végére érezhető volt a javulás, volt, akinél ugrásszerűen, másoknál pedig a hozzáállás javult óriásit!

Történt egy sajnálatos baleset is, ami legrosszabbul, a vezető edzőt, Petrát érintette. Történt ugyanis, hogy hétfő délbe az egyik feladat végén az egyik tanítvány egy szerencsétlen manőver köveztkeztében elesett, és elsodorta Petrát is. Olyan szerencsétlenül esett, hogy a fejét beütve egy pillanatra el is veszítette az eszméletét. Hamar magához tért, de orvost kellett hívni hozzá. Szerencsére a leletek negatívak, ami „csak” agyrázkódást jelent, de a felépülés heteket fog igénybe venni. Jobbulást kívánunk ezúton is!

Következő havas táborunk decemberben lesz Lachtalon, addig is heti 3 edzéssel készül a csapat!

Pallus