magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Hozzánk a Mikulás is sílécen érkezik!

A legenda szerint a Lappföldön élő Mikulás apó felszerszámozza rénszarvasait, amik sebes vágtával felrepítik az ajándékokkal roskadásig megrakott szánkóját a felhők közé, hogy minden gyerekhez időben eljussanak a várva várt ajándékok.

December 7-én este a Pasaréti Síiskolában is sok kis gyerek várt ajándékot. Amíg a Mikulás megérezett a gyerkőcök pontgyűjtő versenyen vettek rész.

Az öt állomáson vetélkedő versenyzők próbát tettek kincskeresésben, ugrálókötelezésben, szlalomozásban, ugrásban, és keresztül vágták magukat az óriás pók hálóján.

A versengés után aki csak akart síelhetett. Nagyon sokan csatoltak lécet, és majd egy órán keresztül élvezték a síelés örömeit. Majd egy órányi önfeledt síelés és játék után hírnökeink jelezték, hogy a Mikulás hamarosan megérkezik.

Gyorsan szabaddá tettük a pályát, aztán egyszerre csak a sípálya tetején kivillant a Mikulás ruhája. Komótosan, ahogyan egy öreg Mikuláshoz illik besíelt a gyerekek közé, akik már kíváncsian várták, hogy mit rejt a Télapó zsákja. A titok kulcsa, két Mikulás váró dalocska volt. A nagy zsákban mindenkinek jutott finomságokkal teli csomag. Persze a ennyivel vég nem ért véget a program, hiszen egy síiskolában a Mikulással is kell síelni.

Óriási kígyót formázva Télapó közösen lesíelt a gyerekekkel, majd elillant iskolánkból, de megígérte jövőre ismét eljön.

A progragról a képeket itt nézheted meg: http://pasaretisiiskola.hu/galery/index