magyar|english
Slideshow elrejtése

SÍFARSANG FEBRUÁR 15.

"Nagyon jó buli volt!"  Igy búcsúztak a kapuban egymástól a gyerekek sífarsangunk után hazafelé.

És valóban nagyon jó buli volt, sokan voltunk. Kicsivel több mint 50 gyerkőc jött el a most már hagyományosnak számító PASA sífarsangra. Ahogyan minden évben, most is jelmezben érkezett mindenki, de még a szűlők nagyrésze is, hiszen ez a nap a közös játékról, szórakozásról, no meg a "szabadsíelésről" szól. Végre hosszú idő után a fánkos bácsi is eljött hozzánk és sütőtte frissen fánkaajit a gyerekeknek, szigúran házi alapanyagokból. A fánk mellé forró csoki vagy igazi menza tea is dukált. 

A folyamatosan érkező gyerekekből síoktatóink azonnal csapatokat fabrikáltak, és már kezdődhetet is a játékos akadályverseny. Mindekezözben jelmezkommandónk kiválasztotta a legjobb gyermek és felnőtt jelmezt. A legötletesebb jelmezekben érkező 3 gyermek és egy felnőtt értékes ajándékot kapott. 

A csapatversenyek végeztével kezdődött a minden gyermek által várva vár síelés, amit persze minden gyerkőc ki is használt, hiszen mindennél jobb szabadon siklani a pályán. A program záró része a tombola húzás volt. Ahol most mindenki győztes volt, hiszen minden érkező kapott tombola jegyet, melyet aztán egy-egy kis ajándékra lehetett beváltani. Nagy volt a tolongás amikor a számokat kihúzták a kalapból, de szerencsére senki sem maradt ki. 

Még egy kis síelés, aztán el is érkezett az este 7 óra, mikor szépen lassan elcsöndesedett a Pasaréti síiskola udvara. Egészen másnap reggelig, amikor már az órákra érkeztek vidáman az előző napi élményeket megosztva tanítványaink. 

Következő közös programunk a húsvéti tojásváró lesz déelőttünk lesz. Gyertek, fessünk tojást, játszunk és síeljünk együtt akkor is.

Képeket itt találod meg:http://pasaretisiiskola.hu/galery/index