magyar|english
Slideshow elrejtése

Húsvéti mulatság április 12-én szombaton

Április 12-én reggel a PASA oktatócsapata már korán reggel megkezdte az előkészületeket, hogy minél izgalmasabb programokkal várjuk  tanítványainkat. Izgultunk azért is, mert tavaly a nagyon rossz idő miatt kevesebb kis gyerkőc tudott eljönni rendezvényünkre. 

Idén szerencsére z időjárás kegyes volt hozzánk és csodálatos napsütésre ébredhettünk. A húsvétkor megszokott kis állatkák miatt sem kellett aggódnunk, hiszen ők is élvezték a meleg napsütést. 

10 körül meg is érkeztek az elsők, akik örömmel rohantak a nyuszik és kis csibék felé. 11 körül viszont már igen szép számban özönlötték el a gyerkőcök a sípályát, az tranbulint és az asztalt is, ahol a tojás festést tartottuk. Számtalan szép tojás alkotás készült a délelőtt alatt, melyeket haza is lehetett vinni. Az arcfestére ezen alkalommal is nagyon nagy igény volt. Hosszú sorokban várakoztak türelmesen a lurkók, ahogyan a póni lovaglásnál is. Persze mindenki sorra került.

Mind eközben a rajzversenyre is készültek a résztvevők. Délben aztán megkezdődött a csokinyuszik és tojások megkeresése. A pálya környékén, nyuszi és tojás formájú papírlapokat rejtettünk el, melyeket  valódi édességekre lehetett beváltani. Jól jött a finomság a kispocakoknak. Miután mindenki átvette a húsvéti édességét, a rajzverseny értékelése, és az értékes díjak átadása következett. 

Aztán lassan elérkezett a program vége, és kis vendégeink elindultak hazafelé. 

A programról készült vidám képeket a galériában lehet megtekinteni. http://pasaretisiiskola.hu/galery/index