magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

ÁPRILIS 9-tő, NYÁRI NYITVA TARTÁS

Április 9-én hétfőtől Pasaréten is megkezdődik a nyári időszámítás, így a nyári táborok megkezdéséig a nyitva tartásunk is megváltozik.

Slideshow elrejtése

A nyári szünet első hetében, június 16 és 20 között a verseny és utánpótlás csapat edzőtábora kapott helyet

Idén Síiskolànk büszkesége, a 2013/2014 szezon Magyar Kupa győztes Vasas Pasarét Síiskola versenycsapata az utánpótlás csoporttal kiegészülve közös erővel küzdötte végig az olykor extra erőt igénylő edzéseket.

A szakmai irányítás Petra kezében volt, a hét folyamán Pallus, Boróka és Kata is  jelen volt táborvezetőként. 

A programot a síelés mellett háromszor gumiasztalos edzés, kemény futóedzések, szerdán és pénteken görkorcsolyázás valamint kedden és csütörtökön úszás is tarkították, ezzel biztosítva a kellő fáradtságot a nap végére. Ennek ellenére minden reggel pihenten, változatlan lelkesedéssel érkeztek az ifjú sportrolók, a már aktív és leendő versenyzők. Kíváncsian várták mit is tartogat számukra az a nap. A gyerekek rendkívül sokat fejlődtek minden téren. Állóképességükben kitartóbbak, úszásban gyorsabbak (köszönhetően Csaba bának és Tibi bának), görkoriban stabilabbak, gumiasztalban ruganyosabbak, síelésben pedig technikásabbak lettek.

Barátságok erősödtek és új barátságok köttettek, így az edzők teljességgel elégedetten zárták le a tábort péntek délután. Sokan lógatták az orrukat, hogy másnap nem kell jönni, de örömmel konstatálták, hogy pasaréti táborozásra többször is lesz még lehetőség a nyár folyamán... 

K&P&B&P