magyar|english

Nyári tábor Zamárdiban

Szörf és sporttábor a Zamárdi gyerektáborban a Pasaréti Síiskola csapatával! A napközi táborok mellett most egy nagy durranást szerveztünk nektek! Egy hét a Balaton parton igazi sportos programokkal. Bővebb információ: 06 70 376 0641, info@pasaretisiiskola.hu

ÁPRILIS 9-tő, NYÁRI NYITVA TARTÁS

Április 9-én hétfőtől Pasaréten is megkezdődik a nyári időszámítás, így a nyári táborok megkezdéséig a nyitva tartásunk is megváltozik.

Slideshow elrejtése

Beszámoló a sí bringa, labdajáték táborról

Hétfőn vidám gyerkőcökkel megkezdtük második heti nyári táborunkat.

 

Petra, Bea, Peti és János bácsi várta őket sok-sok szeretettel.

Délelőttöt síeléssel kezdtük, ahol mindenki a saját szintjének megfelelően gyakorolhatott. Tízórai alatt elméletben áttanulmányoztuk a KRESZ táblákat, majd a fiúk focival, a lányok kidobóssal fejlesztették a labdaérzéküket. A bőséges ebéd után a játszótéren mozoghatták le a kalóriákat.

Délután bringára pattantak és a sípálya aljában próbára tehették ügyességüket. A napot minden nap uzsonnával zártuk. Kedden a Városmajorban saját KRESZ parkot rajzoltunk és kamatoztattuk elméleti tudásunkat a gyakorlatban is. Szerdán a Normafát és környékét hódítottuk meg bringáinkkal. Csütörtökön kinéztünk a városligeti KRESZ parkba, majd körbetekertük a tavat.

Pénteken további versenyeket szerveztünk és az eredményhirdetés után, fagyizással és hófánkozással zártuk a hetet. Következő táborunkba is sok szeretettel várunk mindenkit.

A táborról készült képeket a galériában már megtaláljátok. http://pasaretisiiskola.hu/galery/index