magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

Beszámoló a sí bringa, labdajáték táborról

Hétfőn vidám gyerkőcökkel megkezdtük második heti nyári táborunkat.

 

Petra, Bea, Peti és János bácsi várta őket sok-sok szeretettel.

Délelőttöt síeléssel kezdtük, ahol mindenki a saját szintjének megfelelően gyakorolhatott. Tízórai alatt elméletben áttanulmányoztuk a KRESZ táblákat, majd a fiúk focival, a lányok kidobóssal fejlesztették a labdaérzéküket. A bőséges ebéd után a játszótéren mozoghatták le a kalóriákat.

Délután bringára pattantak és a sípálya aljában próbára tehették ügyességüket. A napot minden nap uzsonnával zártuk. Kedden a Városmajorban saját KRESZ parkot rajzoltunk és kamatoztattuk elméleti tudásunkat a gyakorlatban is. Szerdán a Normafát és környékét hódítottuk meg bringáinkkal. Csütörtökön kinéztünk a városligeti KRESZ parkba, majd körbetekertük a tavat.

Pénteken további versenyeket szerveztünk és az eredményhirdetés után, fagyizással és hófánkozással zártuk a hetet. Következő táborunkba is sok szeretettel várunk mindenkit.

A táborról készült képeket a galériában már megtaláljátok. http://pasaretisiiskola.hu/galery/index