magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

Beszámoló a sí bringa, labdajáték táborról

Hétfőn vidám gyerkőcökkel megkezdtük második heti nyári táborunkat.

 

Petra, Bea, Peti és János bácsi várta őket sok-sok szeretettel.

Délelőttöt síeléssel kezdtük, ahol mindenki a saját szintjének megfelelően gyakorolhatott. Tízórai alatt elméletben áttanulmányoztuk a KRESZ táblákat, majd a fiúk focival, a lányok kidobóssal fejlesztették a labdaérzéküket. A bőséges ebéd után a játszótéren mozoghatták le a kalóriákat.

Délután bringára pattantak és a sípálya aljában próbára tehették ügyességüket. A napot minden nap uzsonnával zártuk. Kedden a Városmajorban saját KRESZ parkot rajzoltunk és kamatoztattuk elméleti tudásunkat a gyakorlatban is. Szerdán a Normafát és környékét hódítottuk meg bringáinkkal. Csütörtökön kinéztünk a városligeti KRESZ parkba, majd körbetekertük a tavat.

Pénteken további versenyeket szerveztünk és az eredményhirdetés után, fagyizással és hófánkozással zártuk a hetet. Következő táborunkba is sok szeretettel várunk mindenkit.

A táborról készült képeket a galériában már megtaláljátok. http://pasaretisiiskola.hu/galery/index