magyar|english
Slideshow elrejtése

CSALÁDI PROGRAMJAINK

Az információk nyomtatható formátumban letölthetők a képekre kattintva.

 

 

Intenzív tanfolyam a téli szünetben

9. VASAS PASARÉT SÍVERSENY

 

A FRISS EREDMÉNYLISTÁK

A KÉPEKRE KLIKKELVE LE IS TÖLTHETŐK

 

SZÜLINAP A PASARÉTI SíISKOLÁBAN

Különleges születésnapi bulira vágytok? Nincs elég helyetek egyszerre akár egy osztálynyi gyerkőcöt szórakoztatni? A srácok végre szeretnének kedvükre mozogni a tortaevés előtt és után? Az ünnepeltet érdekli a sport, a sí, a sebesség, a szabad levegő?

 Síiskolán oktatói tanítják a meghívottakat, kezdőket és haladókat egyaránt, hogy kiélvezhessék a télen-nyáron síelhető lejtőnket, melyet az alkalomra feldíszítünk.

Természetesen felszerelést is biztosítunk, és azok a gyerkőcök, akik a lécen bizonytalanabbak, kedvükre hófánkozhatnak. Persze az ételre-italra is gondolunk – rendelünk igény szerint tortát, pizzát, szendvicset, pogácsát és üdítőt vagy forró teát.

 A program ára: 60.000.- Ft (20 főig, nagyobb létszám esetén minden 5. fő után plusz 5.000.- Ft)  Időtartam: 3 óra

 Az ár tartalmazza: Pályabérlést, oktatói felügyeletet, síelési lehetőség biztosítását minden tudásszinten, felszerelés biztosítását, hófánkozást, valamint pizza, üdítő vagy meleg tea.

Extra:              Ugráló vár: 35.000.- Ft                       Arcfestés: 6.000.- Ft

Bővebb információ:

info@pasaretisiiskola.hu,

06 70 376 0641

 


Természetesen nem csak születésnapra vagyunk kaphatóak, bármilyen rendezvényt szívesen megszervezünk! (Például: baráti társaságok, céges csoportok rendezvényeit.)