magyar|english

NYÁRI NYITVATARTÁS

Nyári táborok alatt Síiskolánk nyitva tartása változik - Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00 között vagyunk általában elérhetők. A táborok alatt sokszor hagyjuk el a Síiskola területét, ezért kérjük keressen bennünket telefonon, a 06 70 376 0641 telefonszámon. 17:00 óra után előre egyeztetve lehet jönni tábort befizetni.

Slideshow elrejtése

8. VASAS PASARÉT SÍKUPA

 

Sikeresen lezajlott a

8. VASAS PASARÉT SÍKUPA

 

 

SZÜLINAP A PASARÉTI SíISKOLÁBAN - bármely hónapban

 

Különleges születésnapi bulira vágytok? Nincs elég helyetek egyszerre akár egy osztálynyi gyerkőcöt szórakoztatni? A srácok végre szeretnének kedvükre mozogni a tortaevés előtt és után? Az ünnepeltet érdekli a sport, a sí, a sebesség, a szabad levegő?

 Síiskolán oktatói tanítják a meghívottakat, kezdőket és haladókat egyaránt, hogy kiélvezhessék a télen-nyáron síelhető lejtőnket, melyet az alkalomra feldíszítünk. Természetesen felszerelést is biztosítunk, és azok a gyerkőcök, akik a lécen bizonytalanabbak, kedvükre hófánkozhatnak. Persze az ételre-italra is gondolunk – rendelünk igény szerint tortát, pizzát, szendvicset, pogácsát és üdítőt vagy forró teát.

 A program ára: 60.000.- Ft (20 főig, nagyobb létszám esetén minden 5. fő után plusz 5.000.- Ft) 

Időtartam: 3 óra

Az ár tartalmazza: Pályabérlést, oktatói felügyeletet, síelési lehetőség biztosítását minden tudásszinten, felszerelés biztosítását, hófánkozást, valamint torta, pizza és pogácsa, üdítő vagy meleg tea.

Extra:              Ugráló vár: 35.000.- Ft                       Arcfestés: 6.000.- Ft

 

Természetesen nem csak születésnapra vagyunk kaphatóak, bármilyen rendezvényt szívesen megszervezünk! (Például: baráti társaságok, céges csoportok rendezvényeit.)

Bővebb információ:

info@pasaretisiiskola.hu,

06 70 376 0641

 

 

2016/2017 Programok