magyar|english

FELNŐTT SÍ ÉS SNOWBOARD KEZDŐ CSOPORT INDUL!

Indén két felnőtt csoportot is indítunk rögtön az ősz elején, ezzel elég ídőt hagyva a felkészülésre a havas síutak előtt. FELNŐTT KEZDŐ CSOPORT 2017. október 3, KEDD 18:30-20:00, illetve FELNŐTT KEZDŐ SNOWBOARD CSOPORT 2017. október 4, szerda 18:30-20:00.

Slideshow elrejtése

III. NORMAFA SÍROLLER KUPA 2017.

 A Vasas SC Sí Szakosztálya Nyílt Síroller Hegyi Sprint Verseny szervez 2017. szeptember 30-án szombaton.

Helyszín és időpont:      Normafa – Jánoshegyi Kilátó illetve Normafa Libegő között, 2017. szeptember 30.

Pályanézés:                     9.00-9.50

Rajt:                             10.00 órakor 30 másodpercenkénti egyéni indítással, irányított  sorsolással majd az          üldözéses rajt abszolút időeredmény alapján

Tovább a versenykiírásra. 

 

 

 

SZÜLINAP A PASARÉTI SíISKOLÁBAN - bármely hónapban

 

Különleges születésnapi bulira vágytok? Nincs elég helyetek egyszerre akár egy osztálynyi gyerkőcöt szórakoztatni? A srácok végre szeretnének kedvükre mozogni a tortaevés előtt és után? Az ünnepeltet érdekli a sport, a sí, a sebesség, a szabad levegő?

 Síiskolán oktatói tanítják a meghívottakat, kezdőket és haladókat egyaránt, hogy kiélvezhessék a télen-nyáron síelhető lejtőnket, melyet az alkalomra feldíszítünk. Természetesen felszerelést is biztosítunk, és azok a gyerkőcök, akik a lécen bizonytalanabbak, kedvükre hófánkozhatnak. Persze az ételre-italra is gondolunk – rendelünk igény szerint tortát, pizzát, szendvicset, pogácsát és üdítőt vagy forró teát.

 A program ára: 60.000.- Ft (20 főig, nagyobb létszám esetén minden 5. fő után plusz 5.000.- Ft) 

Időtartam: 3 óra

Az ár tartalmazza: Pályabérlést, oktatói felügyeletet, síelési lehetőség biztosítását minden tudásszinten, felszerelés biztosítását, hófánkozást, valamint torta, pizza és pogácsa, üdítő vagy meleg tea.

Extra:              Ugráló vár: 35.000.- Ft                       Arcfestés: 6.000.- Ft

 

Természetesen nem csak születésnapra vagyunk kaphatóak, bármilyen rendezvényt szívesen megszervezünk! (Például: baráti társaságok, céges csoportok rendezvényeit.)

Bővebb információ:

info@pasaretisiiskola.hu,

06 70 376 0641

 

 

8. VASAS PASARÉT SÍKUPA

 

Sikeresen lezajlott a

8. VASAS PASARÉT SÍKUPA