magyar|english
Slideshow elrejtése

Bemutatjuk cégcsoportunk tagját:


Az amatőr és profi sportolók körében már ismerősen cseng a név, mely egyet jelent a prémium minőséggel, a „high-tech” termékkínálattal. Így a 2016/17-es téli szezonban is számos újdonsággal ismerkedhetünk meg a tandtsport üzleteiben:


A HEAD top lécei az F1-ből ismert KERS chip technológiával és a Nobel díjat kiérdemelt GRAPHENE anyagkonstrukcióval készülnek.

A KERS technológia lényege, hogy a léc piezoelektromos rostjai a kanyarodáskor keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítják. Az energia a léc magjába beépített KERS chipben tárolódik, melya megfelelő pillanatbanaz energiát kibocsátja. Ennek hatására a léc vége felkeményedik. Eredményként lökésszerű turbógyorsulást idéz elő a kanyarodás végén.

A GRAPHENE egy nanotechnológiai anyag. Könnyebb  mint a fa vagy a fém, mégis keményebb, mint a gyémánt és 300-szor erősebb, mint az acél. Rugalmasabb, mint a gumi. A léc a legkisebb erőkifejtés hatására hajlik, és azonnal reagál.  Stabil és ellenáll nagy sebesség közben ható erőknek, így a léc nem rezeg, az él biztosan fut az íven kisodródás nélkül.

Az ELAN a hölgyeknek készített meglepetést. A síelés szuper dolog… csak kissé fárasztó a léc cipelése a pályáig. Persze a hétköznapokban edzi magát minden nő, némely válltáska vetekszik a léc súlyával. Mekkora megkönnyebbülés egy kis ridikül… És mekkora megkönnyebbülés lenne egy síléc, mely könnyebb, mint egy ridikül??? Nos, az ELAN megalkotta… Súlya 1 kg. Gyönyörű, megbízható, igazán profi lécek a DELIGHT szériában. Különlegességre vágysz? Keresd a BLACK EDITION modellt, mely eredeti SVAROWSKI kristályokkal van díszítve.

4D mozi, tájépítészet, ultrahang… Ezeknek sok hasznát nem vesszük a sípályán… Próbáld hát ki a világ első 4D sílécét! Az ELAN forradalmi újítása az AMPHIBIO sílécek geometriájának merész innovációja. A külső él enyhén emelt a belsőhöz képest, míg a léc eleje konvex, hátulja konkáv.Az eredmény garantáltan könnyebb manőverezés, biztos éltartás, konkáv hajlítása pedig nem engedi a lécet rezegni. Igazi carving gép…

A Lövőház utcai tandtsportüzletben a HEAD sícipők külső héját egy speciális kályhában felmelegítik, majd béléssel együtt a lábra alakítják. A NORDICA továbbfejlesztette ezt a technológiát. Az üzletben infra vörös fénnyel a sícipőnek csak azon kritikus zónáit melegítik és vákuummal formálják, melyek kényelmetlenek lehetnek az egyedi lábformák miatt. A NORDICA SPEEDMACHINE szériája ezzel az újítással a sícipő piac verhetetlen bajnoka lett.

Síruházat luxus kategóriában. BOGNER 1936 óta a német csapat hivatalos márkája. Jellemzői az exkluzivitás, a mesteri szabásvonalak, a kifogástalan minőségi anyaghasználat. A design hol merész és vagány, hol elegánsan klasszikus. Ha különleges szeretnél lenni a sípályán vagy a hétköznapokban, válogass a tandtsport kínálatában.

Kövesd a tandtsport facebook oldalát, iratkozz fel a hírlevelekre és nézz be sűrűn a ski.hu oldalra! Miklós Edit világkupa lesiklónk teljes szezonját végig kísérheted! Szurkoljunk együtt Editnek!

Forgalmazott márkáink:

HEAD, ELAN, NORDICA, ROLLERBLADE, LEKI, BOLLÉ, CÉBÉ, EISBÄR, BOGNER, ICEPEAK, FANATIC, NORTH SALES, ION, CAPITA, DEELUXE, UNION, F2

ÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

tandtsport
Sí/snowboard, kerékpár, tenisz, outdoor felszerelés és ruházat
Shop, szerviz, kölcsönző
Budapest, II. Lövőház u. 16. | 06 70 376 0654 | lovohaz@tandtsport.hu| facebook/tandtsport

tandtsport
Sí/snowboard & Windsurf&KitePro Shop
Budapest, XII. Szent Orbán tér 6.|06 30 996 7882 | orbanter@tandtsport.hu

HEAD OUTLET
Premier Outlets Center | 06 70 376 0657 |facebook/headoutlet

 

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS

www.ski.hu
www.headbike.hu
www.headtennis.hu